עבור לתוכן

שאלה לגבי צריבת סרטי HD

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

על המחשב שלי נמצא סרט HD עם סיומת mkv ללא כתוביות (הסרט שוקל 2.6 ג'יגה אם זה משנה משהו).

ברשותי צורב DVD מהסוג LG GSA-H12N.

איך אני יכול לצרוב סרט זה על מנת לראות אותו במכשיר DVD הקורא HD? האם הצורב שלי טוב לביצוע פעולה זו? האם צריך צורב אחר או דיסקים מסוג מיוחד?

האם ניתן להוסיף לקובץ זה כתוביות שיוצגו במהלך הצפייה בDVD(בתהליך הצריבה ו/או באמצעות תוכנה כלשהיא). יש לי כתוביות מתאימות שפועלות במחשב בלי בעיה עבור סרט זה.

תודה רבה.

כל מידע אחר שיוכל להועיל יתקבל בברכה.

פורסם

אם אתה מדבר על נגן BLU-RAY או HD-DVD אז אתה צריך להמיר אותו קודם לפורמט פתוח ולא דחוס כמו MKV

דבר שיצריך גם דיסק HD-DVD/BLU-RAY והוא ישקול מעל 10 ג'יגה ואף יותר.. בנוסף צריך צורב מתאים בהתאם למדיה שאתה מנסה לצרוב עליה

מה גם שמדיות כאלה לא ממש זולות כיום ..מעל 50 שקל למדיה בודדת ..למיטב ידיעתי .

לגבי צריבה של הMKV לDVD "רגיל" שיודע לקרוא קבצי MKV ... לא שאני מכיר מכשיר כזה

אבל אם קיים מכשיר כזה..אז לא צריך להיות הבדל בינו לבין נגני DVD קוראי DIVX ...ואז פשוט תצרוב את הקובץ לדיסק בהנחה שהוא נכנס לך בDVD-5/DVD-9

עם תוכנה בשם MKVGUI אתה יכול להכניס/להוציא מקובץ MKV תרגומים/סאונד וכו'...

פורסם
  • מחבר

איך אפשר לבצע את ההמרה לפורמט הפתוח? פורמט פתוח הוא למשל AVI?

פורסם

לא, שאני אומר פתוח אני לא מתכוון לAVI..

השאלות שלך הן דיי באוויר.. אם תסביר מה אתה רוצה לעשות אולי אני יוכל לכוון אותך יותר טוב

איזה נגן יש לך ? (DVD/BLURAY/HD-DVD)

כי עם הצורב DVD שציינת לא תצליח לצרוב סרט HD באורך מלא ע''ג דיסק DVD רגיל/דו-שכבתי בשום אופן...מבלי לפגוע באיכות כמובן.

פורסם
  • מחבר

עדיין לא רכשתי נגד DVD של HD מסוג כלשהוא אבל זה בתכנון. כרגע יש לי נגן DVD רגיל.

מה המחירים פחות או יותר של צורב מתאים לצריבת סרטי HD?

מה שאני מנסה זה לצרוב סרט באיכות HD ולהוסיף לו כתוביות (הכתוביות לא מובנות בסרט)

פורסם

צורב BLURAY עולה היום בארץ סדר גודל של 1400-2000 ש''ח ואף יותר

מדיות עולות מ100-120 ש''ח למדיה בודדת

נגן עולה עוד סכום לא מבוטל של כמה אלפי שקלים לנגן טוב ואיכותי..

לשם המלצה אם אתה גם ככה מנגן קבצים שמורדים מהאינטרנט ...הייתי קונה סטריימר(עם ארדיסק) ולא נגן דיסקים..

הסטריימרים יודעים לנגן MKV ויודעים גם להוציא HD (תלוי בסטריימר) ...מה גם שיש היום סטריימרים ממש זולים בפחות מ1000 ש''ח

כמו הWDTV שהמגרעה היחידה שלו זה כתוביות בעברית..

בעתיד שהבלוריי יכנס יותר לשוק..המחירים גם ירדו וזה יהיה משתלם..

מקווה שנתתי לך תשובה ..

פורסם
  • מחבר

הבנתי.. והבלו ריי נחשב יותר טוב מה-HD-DVD? יותר נפוץ?

אשמח לקבל הסבר גם על הסטריימר.

תודה רבה!

פורסם

הבנתי.. והבלו ריי נחשב יותר טוב מה-HD-DVD? יותר נפוץ?

אשמח לקבל הסבר גם על הסטריימר.

תודה רבה!

הHD-DVD למיטב ידעתי בוטל..וכבר לא מפיצים סרטים חדשים בפורמט הזה..אלא רק בבלוריי

ככה שבלוריי עדיף אם כבר ללכת בכיוון של נגן .

סטריימר זה מכשיר שפשוט מזרים מדיה (סרטים/אודיו) מכונן קשיח חיצוני/פנימי תלוי בדגם . הוא עושה את כל הפיענוח ..ככה שאין צורך בשום מחשב או משהו כזה בסביבה. יש גם סטריימרים אלחוטיים שיכולים לשלוף סרטים דרך רשת אלחוטית עם שיתוף קבצים..

יש לא מעט סוגים של סטריימרים ויש בינהם הבדלים לגבי הפורמטים הנתמכים ,כתוביות,ממשק וכו' .

בסופו של יום אתה צריך לקבוע מה מתאים לצרכים שלך..ככה שלא חייבים לרוץ ולקנות דווקא את המוצר ה"משוכלל" יותר.

יש לך פה ביקורת על סטריימר של WD שנעשה ע''י צוות האתר

http://hwzone.co.il/reviews/wdtv/

פורסם

אין היום נגן DVD שקורא קבצים בפורמט MKV

גם לא בלו ריי

תעביר את זה ל-AVI עם תוכנה בשם MKV To AVI With Subtitle

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים