עבור לתוכן

למחשב תקציבי איזה לוח אם+כרטיס גרפי מובנה עדיף?

Featured Replies

פורסם

למחשב תקציבי לשימושי אינטרנט, אופיס, משחקים קלים איזה לוח אם (עם כרטיס מסך מובנה) עדיף:

לוח המבוסס על ציפסט אינטל G-31 כגון:

GIGABYTE GA-G31MF-S2

או: לוח המבוסס על NFORCE 630I -GPU?7100 כגון:

ASUS P5N-EM HDMI 775

שניהם במחיר כ 400 ש"ח

האם יש עוד אלטרנטיבות? של חברות אחרות (עם פיצ'רים רבים יותר) או צ'יפסטים אחרים, בתחום סביבות המחיר הזה.

פורסם

אם אין לך דרישות מיוחדות מהלוח (כמו חיבורים מיוחדים, יכולות OC) הלוח הראשון שציינת (או כל לוח G31 סביר, לצורך העיניין) יהיה מתאים.

פורסם
  • מחבר

kלא נתת תשובה לשאלתי.

איזה מהלוחות שציינתי טוב יותר מבחינת הכרטיס הגרפי המובנה שעליו? איזה מהם יותר חזק, מתקדם, ולכן גם משתלם. מחירי הלוחות דומים ולכן עלתה השאלה איזה מהם עדיף. אין לי העדפה מיוחדת לגבי חיבורים. לעומת זה, בלוח של אסוס יש 3 סלוטים לזיכרונות והוא HDMI לעומת השני שיש לו 2 סלוטים לזכרונות ואין לו HDMI.

פורסם

לדעתי אם אתה כבר משלם 400 על לוח אם עדיף ללכת על g41 c,uxp, ak ~50 ש''ח מכמה סיבות:

1. הוא כולל את החיבורים , hdmi, dvi, vga כמו הלוח של asus שהבאת ואילו הלוח של g31 כולל רק VGA

2. ל - g41 יש בקר זיכרון יותר טוב מלוחות עם ערכה של nf630i אז לשדרוג יכול להיות רעיון טוב

איזה מהלוחות שציינתי טוב יותר מבחינת הכרטיס הגרפי המובנה שעליו?

ה - GeForce 7100 וה - x4500 עדיפים על x3100 מבחינת ביצועים ומסוגלים להריץ את aero בצורה יותר טובה

על משחקים כמובן שאין על מה לדבר

פורסם

מבחינת כרטיס גרפי כל הלוחות יספיקו לשימושים שציינת, אבל "משחקים קלים" זאת הגדרה די כללית. איזה משחקים בדיוק? משחקי דפדפן?

פורסם
  • מחבר

לוחות המבוססים על ציפסט של אינטל מסוג G41 באים רק עם כרטיס גרפי מובנה מסוג Intel GMA X4500 ולא של NFORCE

לגבי המשחקים: GTA, FIFA , NFS, ROLLER COASTER וכד' וכן מהאינטרנט (לגילאים צעירים)

יש לוח אם Gigabyte GA-E7AUM-DS2H עם כרטיס מסך מובנה המבוסס על צ'יפסט nVIDIA GeForce 9400 אבל במחיר 730 ש"ח! השאלה אם זה משתלם כספית או כבר עדיף כרטיס נפרד אבל תקציבי

פורסם

בהחלט עדיף לקנות לוח זול וכרטיס תקציבי. ב730 שקל אתה מביא G31 פשוט וATI HD4670 שהוא חזק יותר משמעותית מה9400.

פורסם
  • מחבר

מכייון שמדובר במחשב תקציבי, מה לגבי אלטרנטיבות עם מעבד AMD בתקציב עד 600 ש"ח (במפרט במקורי של את E7400) + לוח עם כרטיס משולב בתקציב של עד 400 ש"ח

אפשר לקבל מספר הצעות?

פורסם

אתה יכולת לרשום תקציב, איזה חומרה כבר יש לך, ולפרט יותר את השימושים (לתת דוגמאות לסוג המשחקים והישומים)?

פורסם

מכייון שמדובר במחשב תקציבי, מה לגבי אלטרנטיבות עם מעבד AMD בתקציב עד 600 ש"ח (במפרט במקורי של את E7400) + לוח עם כרטיס משולב בתקציב של עד 400 ש"ח

אפשר לקבל מספר הצעות?

http://www.skypc.co.il/pl_product~AMD1294~60~0.htm

http://www.skypc.co.il/pl_product~38510~83~0.htm

זה בחריגה, אבל ממש משתלמת. אפשר לצמצם אותה, אבל אני ממליץ בחום שלא. מעבד ולוח מצויינים.

פורסם

נכון, רק שהוא עולה קצת יותר. אני צריך להכניס את החנות הזאת לסימניות בפיירפוקס:P

פורסם

גם לי יש התלבטות דומה, רק שלי יש צורך ביציאת HDMI.

האם כדאי ללכת על GA-G31M-ES2L עם כרטיס זול שיוציא HDMI (אם כן, איזה כרטיס?) או GA-EG41MF-S2H שלהבנתי קצת "בררן" לגבי סוגי זכרונות?

עקרונית אני מעדיף לקנות לוח מבוסס צ'יפסט G31 ולא nForce 630i, יכול להיות שיש יצרנים אחרים עם פתרונות יותר טובים בטווחי המחירים האלה (עד ~500ש"ח)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים