עבור לתוכן

בקשה | לוח אם 300-400 ש"ח *עם* כ.מסך בשביל E5200

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות את המחשב הבא:

מעבד:

INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤374

לוח אם:

GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤395

כרטיס מסך:

PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4650 SUPER 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL ¤335

דיסק קשיח:

WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤242

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤166

מארז:

RAIDMAX APEX w/o PSU ¤166

ספק כוח:

SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284

שירותי מעבדה:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75

מחיר סופי: ¤2037

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

מאוד התלהבתי מהלוח אם הזה GIGABYTE GA-73PVM-S2H אבל יש בו כ.מסך מובנה, ואני מוסיף כ.מסך למערכת.

אישית, אני חושב שאין רע שיש כ.מסך על לוח האם, במידה והכרטיס הגרפי מתקלקל או משהו דומה...

אשמח לשמוע מכם על תחליף באותו סכום ואם אפשר עם אותם פיצ'רים. (תוספת של LPT תהיה מבורכת).

תודה!

עדכון: אני מחפש לוח יותר חדיש מהנ"ל, עם כ. מסך מובנה, אך עם יותר סלוטים של זכרון מאשר 2 סלוטים.

תודה, וסליחה על הבלבול!

פורסם

אישית, אני חושב שאין רע שיש כ.מסך על לוח האם, במידה והכרטיס הגרפי מתקלקל או משהו דומה...

אתה חושב נכון. אין סיבה שתיקח לוח אחר רק בגלל הכרטיס המובנה...

אבל המחיר של הלוח הזה קצת גבוה לטעמי, לפחות בחנות הזאת... הבעיה היחידה שלי איתו הוא שיש לו רק שני חריצי הרחבה לזיכרון.

אם אתה מתכוון להוסיף עוד סטיקים של זיכרון בעתיד, תוספת של 50 שקל לP43-DS3L יכולה להועיל. מה גם, שהלוח הזה חדש יותר, ובאופן כללי יש עליו יותר חיבורים.

אם אתה תסתפק בכמות הזיכרון שיש עכשיו, אין מניעה להישאר עם הלוח הזה.

פורסם

Note!- For keeping in update

פורסם
  • מחבר

אתה חושב נכון. אין סיבה שתיקח לוח אחר רק בגלל הכרטיס המובנה...

אבל המחיר של הלוח הזה קצת גבוה לטעמי, לפחות בחנות הזאת... הבעיה היחידה שלי איתו הוא שיש לו רק שני חריצי הרחבה לזיכרון.

אם אתה מתכוון להוסיף עוד סטיקים של זיכרון בעתיד, תוספת של 50 שקל לP43-DS3L יכולה להועיל. מה גם, שהלוח הזה חדש יותר, ובאופן כללי יש עליו יותר חיבורים.

אם אתה תסתפק בכמות הזיכרון שיש עכשיו, אין מניעה להישאר עם הלוח הזה.

בלוח הזה שהצעת אין כ. מסך מובנה, אכן כפי שביקשתי.

אבל ככל שחשבתי על זה יותר, אני רוצה אחד עם כ. מסך מובנה. לא רוצה להשבית את כל המחשב בגלל כרטיס אחד.

אז אני משנה את הבקשה שלי, ומבקש לוח עם כרטיס מובנה, בדומה ליכולות של הלוח המקורי שהתכוונתי לקנות. תודה!

פורסם

אם התלהבת מהלוח אז לך עליו, אני לא מבין מה הבעיה כאן.

במידה והפיצ'רים שהוא מכיל מיותרים בשבילך אז תבדוק את ה-G31M-S2C או דגמים דומים P5KPL-CM..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים