עבור לתוכן

ac3filter ומה שהוא מראה..

Featured Replies

פורסם

הרבה מאוד זמן לא הייתי כאן... :)

יש לי רסיבר של דנון 2309 שמחובר למחשב דרך כבל כואקסיאלי...

שומעים בסראונד והכל סבבה.. אבל. ה AC3filter מראה לי משהו מוזר טיפה. אולי אני פשוט לא מבין מה מיצג מה...

ה INPUT שלו מראה כניסה של 6 ערוצים נפרדים , אבל הOutput מראה יציאה בסטראיו... למרות ששומעים בסראונד.

מישהו יודע למה?

כל ניסיון לשנות את ההגדרות שלו העלו אבק, כשהוא כן מראה 6 ערוצים ביציאה הוא משמיע רק בקדמיים והסנטר והאחורים מתים....

למישהו יש מושג מה הקטע של זה?

זה הגירסה האחרונה של AC3 אם אני לא טועה 1.51...

בראל.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תעתיק לפה מה שכתוב בתיבת הdecode info.

יש סיבה מיוחדת שאתה לא משתמש בspdif passthrough?

במקור, כבל קואקסלי/סיב אופטי שמחוברים לspdif היו מסוגלים להעביר רק סטראו. כשמעבירים מעליהם DTS או AC3 זה מאופנן לתוך הכבל כסטריאו והרסיבר פורם את זה ל5.1 אז יכול להיות שזאת הסיבה שהתצוגה של הoutput היא כאילו הוא מוציא סטריאו. אני בכל מקרה ממליץ על spdif passthrough זה חוסך עיבוד מהמעבד ומשמר את האיכות של האודיו.

פורסם
  • מחבר

Input format: DTS - 48000

User format: PCM16 Dolby Surround 0

Output format: PCM16 Dolby Surround 48000

Use SPDIF

SPDIF status: Disabled (Do not encode stereo PCM)

SPDIF passthrough for: AC3 DTS

Use AC3 encoder (do not encode stereo PCM)

Check SPDIF sample rate (allow: 48kHz)

Query for SPDIF output support

Decoding chain:

(DTS - 48000) -> Decoder -> (Linear PCM 3/2.1 (5.1) 48000) -> Processor -> (PCM16 Dolby Surround 48000) -> Dejitter -> (PCM16 Dolby Surround 48000)

Filters info (in order of processing):

Decoder:

Stream format: DTS 3/2.1 (5.1) 48000Hz

Bitstream type: 16bit big endian

Frame size: free format

Samples: 512

Bitrate: unknown

SPDIF stream type: 0xb

Frame interval: 2012

Actual bitrate: 1509kbps

DTS

speakers: 3/2.1 (5.1)

sample rate: 48000Hz

bitrate: 1536kbps

stream: 16bit BE

frame size: 2012 bytes

nsamples: 512

amode: 9

No CRC

Processor:

(Linear PCM 3/2.1 (5.1) 48000) -> Input levels -> (Linear PCM 3/2.1 (5.1) 48000) -> Mixer -> (Linear PCM Dolby Surround 48000) -> Equalizer -> (Linear PCM Dolby Surround 48000) -> SRC -> (Linear PCM Dolby Surround 48000) -> Bass redirection -> (Linear PCM Dolby Surround 48000) -> Dither -> (Linear PCM Dolby Surround 48000) -> AGC -> (Linear PCM Dolby Surround 48000) -> Delay -> (Linear PCM Dolby Surround 48000) -> Spectrum -> (Linear PCM Dolby Surround 48000) -> Output levels -> (Linear PCM Dolby Surround 48000) -> Linear->PCM converter -> (PCM16 Dolby Surround 48000)

Dejitter:

-

איך עושים spdif passthrough..

זה תוכנה?

פורסם

ממה שזה נראה זה כבר יוצא כ5.1. אבל אני באמת לא מבין גדול בac3 filter

כדי לאפשר spdif passthrough פשוט תסמן את הv בתיבה spdif passthrough בטאב הראשון או בטאב של spdif. ככה זה אצלי ולדעתי זה עדיף כי אז באמת הביט סטרים של האודיו ישר יוצא דרך היציאה הקואקסלית בלי שום עיבוד.

פורסם
  • מחבר

גאון!!!! :xyxthumbs:

עכשיו המגבר מסמל גם את הכניסה כסראונד , איזה יופי זה.. :)

איך לא קלטתי את זה לפני אני לא מבין..

הרסיבר כנראה כל הזמן עיבד את הכניסת סטראיו שיצאה מהמחשב, ובגלל זה הוא הראה לי סטראיו גם ברסיבר..

תודה ...

בראל.

עריכה:

איזה אושר. אני שם תוכן של דולבי המגבר מחליף לדולבי, שם DTS מחליף לבד, עד עכשיו רק בגלל כל הפלאגינים האלה זה לא עבד והייתי צריך ידנית להעביר ל NEO DTS כדי לקבל סראונד.. איזה חיים יפים יש עכישו... סוף סוף נהנה מכל המליון פונקציות סראונד שיש למגבר הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים