עבור לתוכן

לוח לא מגיב..תושבת 478

Featured Replies

פורסם

היי יש לי מחשב פה עם לוח ASUS P4S800MX עם מעבד 3GHz החלפתי לו את הגוף קירור ומאז הוא לא עולה, זאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה ואני עושה ממש מסודר ובהצלחה...

כרגע הלוח לא מגיב, אין צפצוף, ואין תמונה.. ברגע שאני מוריד את הזיכרונות הוא מצפצץ צפצוף ארוך, אבל חוןץ מזה כלום...

ניסיתי כל דבר שאני מכיר, הוצאת סוללה, מחיקת הCMOS לא עזר, יש למישהו רעיון!?

פורסם

היי יש לי מחשב פה עם לוח ASUS P4S800MX עם מעבד 3GHz החלפתי לו את הגוף קירור ומאז הוא לא עולה, זאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה ואני עושה ממש מסודר ובהצלחה...

כרגע הלוח לא מגיב, אין צפצוף, ואין תמונה.. ברגע שאני מוריד את הזיכרונות הוא מצפצץ צפצוף ארוך, אבל חוןץ מזה כלום...

ניסיתי כל דבר שאני מכיר, הוצאת סוללה, מחיקת הCMOS לא עזר, יש למישהו רעיון!?

בוקר טוב ושנה טובה! :hi:

ניסית להחליף זיכרונות?

הגוף קירור שהחלפת - האם זה גוף קירור מתקדם וכבד עם תמיכה אחורית שדורש התקנה מחוץ למארז?

פורסם

החלפת קירור ומאז המחשב לא מגיב אז ברור שעשית משהו לא נכון

תנסה ללחוץ קצת על הקירור לבפנים ותדליק את המחשב תעשה את זה בעדינות

לא באגרסיביות ותראה אם ידלק

בקשר לזיכרונות ברור שכשתוציא את הזיכרונות יהיה ציפצוף כי אין זיכרונות על המחשב

פורסם
  • מחבר

כשלוח שרוף הוא גם לא מגיב אם אין זכרונות בגלל זה זה מוזר לי, פרקתי והחזרתי הכל חזרה לא עזר כלום,חשוב לציין,אני עושה את זה מלא,וזה קצת מוזר לי שהוא מגיב אבל לא עולה

פורסם

החלפת משחת טרמית או נגעת בה במקה ?

המחשב מתכבה אחרי כמה דקות לבד?

פורסם
  • מחבר

המצב שהיה לפני כן זה היה ככה,המעבד קרס בגלל החום,החלפתי משחה והכל עבד טוב,הבעיה היא שהתושבת הייתה שבורה אז זמנית הייתי יכול להשכיב את המחשב והגוף קירור לא נפל.. אבל היה חייב להחליף את התושבת ולפרק הכל,כנראה משהו בזמן הפירוק נדפק,חשבתי אולי מעבד,למרות שהסבירות נמוכה,אבל אם הלוח מגיב להוצאת הזכרונות אז יש מצב,ד"א החלפתי זכרונות הם תקינים

פורסם

מזאת אומרת לא מגיב להוצאת זיכרונות?

אתה מוציא זיכרונות ואין צפצוף?

אם זה ככה הלוח הלך לעולמו

פורסם

לפעמים הלוחות נהרסים בגלל חשמל סטטי, עדיף בגדול כמה שפחות לגעת בהם,

תנתק את הלוח מהספק, תוציא את הסוללת גיבוי לדקה שתיים, ותחזיר אותה בחזרה ותנסה להדליק, ( רוב הפעמים זה עוזר )

בקשר לזכרונות, תנסה לשחק איתם בן הסלוטים... אפילו להפוך בניהם...

עריכה,

ראיתי שניסית להוציא סוללה, השאלה אם עשית את זה שהמחשב לא בחשמל ? כי שהוא בחשמל הוצאת הסוללה לא עוזרת בכלום...

עוד דבר שהייתי מנסה זה ספק כוח אחר.

פורסם
  • מחבר

המחשב מגיב אם אני מוציא את הזכרונות,החלפתי זיכרון ואין הבדל עדיין לא עולה,אני גם חושב שזה בגלל חשמל סטטי זאת באמת בעיה בעיקר בלוחות ישנים.. הוצאתי את הסוללה לאחר שנתקתי את החשמל,ספק באמת יש מצב,אני ינסה,למרות שלא נראה לי.כי כמו שאמרתי הלוח מצפצף למשל שהזכרונות חסרים.. היום אני ינסה מעבד,ספק,ושוב את הסוללה,נראה אם זה עוזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים