פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים היי, ממה שראיתי אפשר לדווח פה על מבצעים שווים שלא ממש קיבלו הרבה חשיפה (רק בידיעות אחרונות עד כמה שידוע לי)בכל מקרה, יש ממחר (יום שישי, 28.11) מבצע דיי רציני באופיס דיפו, כל הציוד ההיקפי, בכל הקטגוריות - עכברים, מקלדות, מצלמות אינטרנט, רמקולים, אביזרים לנגנים, מחשבי כף יד, וניידים, דיסקים לצריבה וכרטיסי זיכרון - הכל 1+1, שזה דיי מטורף..וגם עוד כמה דברים בנוסף:כל הניידים ללא מע''מ לחברי מועדון לייף סטיילראשי דיו וטונרים ללא מע'מסרטים מוזיקה ומשחקים 1+1דיסק קשיח 1 טרה ב500 שקל במקום 750 (לא ידוע של איזו חברה, סביר להניח ורבטים)על כל נגני אפל רמקול בשווי 300 שקל במתנהפס2 ב750 שקלוזהו, הבאתי לפה את הדברים העיקרייםזה דיי שווה בקטע של הציוד ההיקפי כי אפשר לבוא עם חבר ולנצל את זה (נגיד הוא לוקח מקלדת מסויימת ואתה עכבר, שניהם בסביבות 300 שקל, אחד מהם יוצא בחינם ואז כל אחד שם 150 שקל ויוצא לכם מוצר בחצי מחיר)עריכה: המבצע הוא עד יום שלישי הקרוב, לידיעתכם ><
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים מישהו מכיר דגמים אטרקטיבים של עכברים\רמקולים או משהו שנמצאים במלאי של אופיס?
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים בדרך כלל לאופיס דיפו יש מלאי גדול מאוד.מי שרוצה לקנות את העכבר רבולוישן MX והוא מאיזור ב"ש, שיצור איתי קשר בפרטי. אמור לעלות 250 ש"ח בבאג לאדם, ו260 ש"ח לאדם באופיס דיפו
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים המבצע כולל דיסקים לצריבה של Verbatim?אפשר לערבב? כלומר לקנות דיסקים ועכבר?מי שרוצה לקנות את העכבר רבולוישן MX והוא מאיזור ב"ש, שיצור איתי קשר בפרטי. אמור לעלות 250 ש"ח בבאג לאדם, ו260 ש"ח לאדם באופיס דיפואותו דבר לגבי אזור חיפה אם מישהו מעוניין
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים חשבתי על זה ואם היה לאופיס דיפו את הקרוזר U3 ב-16 הייתי מוצא את המבצע מאוד משתלם למרות שגם המחיר של ה-8 דווקא לא רע. 103 ל-8 ג'יגה כפול 2 יש לי 2 DOKים של 8 ואני מחלק את זה ל-2. בערך 50 שקל לאחד אם אני עושה חצי חצי עם חבר. בנוגע לרמקולים, יש גם הנחת 1+1? אם ככה אני זז לגנות איזה זוג רמקולים מסדרת ה-X-200 של לוג'יטק שנראים לי לא רעים ל-150 שקל בהנחה שאני קונה עם חבר שלי או בזוג. אני לא מצאתי עוד משהו מיוחד לקנות באופיס דיפו במיוחד כמו שלא מצאתי בבאג כל כך מה לקנות... נ.ב- מישהו רוצה ליקנות איתי זוג מחברת ספירלה כפולה של קאמפוס?
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מישהו באמת בדק האם כל החנות זה 1+1?או האם המבצע זה רק בחנויות או גם באתר?
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים בדרך כלל לאופיס דיפו יש מלאי גדול מאוד.מי שרוצה לקנות את העכבר רבולוישן MX והוא מאיזור ב"ש, שיצור איתי קשר בפרטי. אמור לעלות 250 ש"ח בבאג לאדם, ו260 ש"ח לאדם באופיס דיפו]אני רוצה את הMX1100 אם יש להם אני איתך!איזה מחירים יש בבאג, חיים בסרט..עלק G9 ב629 שקל
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים ]אני רוצה את הMX1100 אם יש להם אני איתך!איזה מחירים יש בבאג, חיים בסרט..עלק G9 ב629 שקלאם יש להם או לא תוכל לבדוק באתרים שלהם.אני מעוניין ברבולושין, לא ב1100.
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים זה לא נראה לי משנה אם אתה תקח רבולושן ואני 1100.מאמין שנוכל להסתדר איתם אבל לפי מה שאני רואה בבאג אין את העכבר ואני חושב שגם אין אותו בייבוא סדיר עדיין. חבל, העכבר מצויין וטוב יותר מהרבולושן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.