עבור לתוכן

זיכרונות גורמים למחשב לא לעלות או לקרוס, למה ??

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי לוח של אביט IC7 עם צ'יפסט 875 של אינטל. מעבד 2.4C.

עם זוג זיכרונות קורסאיר המחשב עובד יופי

אבל כשניסיתי להתקין זוג זיכרונות GEIL מסוג GOLDEN DRAGON במהירות 400Mhz התחילו הצרות.

עם זוג זיכרונות בשביל DUAL CHANNEL DDR, המחשב עובר יפה את ה-POST אבל נעצר בשלב שבו מערכת ההפעלה אמורה להתחיל להיטען.

עם סטיק אחד של הזיכרון, המערכת הפעלה כבר מתחילה לעלות אבל ממש לקראת הסוף, מופיע המסך הכחול והמחשב קורס

כל זה בכלל בלי OC ... הפעלה רגילה לגמרי של המחשב...

מה זה יכול להיות ?

למה זה קורה?

ה-GEIL האלה לא אמורים להיות זכרונות טובים מאד ?

פורסם

לא מכיר את הלוח, אבל תבדוק אם הוא יכול להעמיס על עצמו זיכרונות של 400 מגה הרץ, אם גם זה לא עוזר אז תנסה להוריד את התזמונים של הזיכרון (או לפחות שיהיה אוטומטי) ואם גם זה לא עוזר אז כנראה הזכרונות דפוקים.

פורסם
  • מחבר

לא מכיר את הלוח, אבל תבדוק אם הוא יכול להעמיס על עצמו זיכרונות של 400 מגה הרץ, אם גם זה לא עוזר אז תנסה להוריד את התזמונים של הזיכרון (או לפחות שיהיה אוטומטי) ואם גם זה לא עוזר אז כנראה הזכרונות דפוקים.

הלוח בהחלט עובד עם זיכרונות 400Mhz. הרי אלה הזיכרונות שמומלץ לעבוד איתם כשמתקינים פנטיום 4 עם באס של 800Mhz.

התיזמונים היו אוטומטיים (By SPD) וגם את המעבד שמתי על הגדרות אוטומטיות

ועדיין המחשב לא עולה בכלל עם זוג זיכרונות וקורס עם זיכרון יחיד.

יש מצב שהזיכרונות האלה של GEIL לא מתאימים בכלל לצ'יפסט 875 של אינטל ?

פורסם

נסה להגדיר את התיזמונים לזכרונות באופן ידני

פורסם

נסה להגדיר את התיזמונים לזכרונות באופן ידני

כמו כן תבדוק מתח לזיכרון....למרות שהוא אמור להיות בסדר...

תנסה להעלות טיפה מתח... :-\

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר, התברר שהזיכרונות בכלל לא היו אשמים... המחשב לא עשה BOOT מהדיסק הקשיח בגלל שבקר ה-SATA לא היה מוגדר נכון ב-BIOS. יש לי שני דיסקים קשיחים SATA שתופסים את שני החיבורים שקיימים בלוח הזה וכשניתקתי את הדיסק שעליו לא מותקנת מערכת ההפעלה המחשב עלה בלי בעיות.

לפחות עכשיו אני יכול להשתמש בזיכרונות ה-GOLDEN DRAGON של GEIL ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים