פורסם 2008 באוקטובר 1316 שנים שלום לכולםתצורת הרשת שאותה אני רוצה להקים: מחשב אחד ראשי מחובר במודם USB לאינטרנטמחשב שני בחדר אחר.אני מעוניין שדרך השני יהיה אפשר להתחבר גם כן לאינטרנט (כן אני יודע שהראשי צריך להיות גם הוא פועל באותו זמן) וכמובן לשתף קבצים בינהם.ניסיתי לפעול על פי המדריך הזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245670,00.htmlנתתי למחשבים את ה IP שכתוב שם והם באותה קבוצת עבודה והכל אבל במחשב השני כתוב לי שהכבל רשת שלי מנותק. מה הבעיה? תודה
פורסם 2008 באוקטובר 1316 שנים המנורה של הכרטיס רשת דולקת?בשני המחשבים הדרייבר של הכרטיס רשת המתאיןם מותקן? תבדוק במנהל התקנים אם יש סימני שאלה צהובים.תנסה להחליף כבל רשת
פורסם 2008 באוקטובר 1316 שנים מחבר בקשר למדריך שיש בסטיקי אני נתקע כבר התחלה. אין לי במאפיינים של החיוג שלי, בכרטיסית ה ADVANCE אין לי את כל האפשרויות שיתוף האינטרנט שיש במדריך.צירפתי תצולם מסך של מה שיש לי בכרטיסיה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 1316 שנים תריץ את אשף התקנת הרשת ותראה אם זה נותן לך את האפשרויות החסרות (גם אם הוא לא מבקש אתחול, תבצע אחד בסוף האשף). אם לא עובד רק הרצה במחשב אחד, תריץ גם בשני.כשאתה מריץ את האשף ששני המחשבים יהיו דולקים ומחוברים אחד לשני.
פורסם 2008 באוקטובר 1416 שנים אם רשום כבל רשת מנותק, זה לא קשור לאשף ולא למאפיינים של הכרטיסזה או שהכבל רשת מנותק , או שהוא לא תקיןאו כרטיס לא תקיןוהאפשרות האחרונה ופחות הגיונית דרייבר לא תקיןאז המנורה של הכרטיס רשת דולקת?בשני המחשבים הדרייבר של הכרטיס רשת המתאים מותקן? תבדוק במנהל התקנים אם יש סימני שאלה צהובים.תנסה להחליף כבל רשת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.