פורסם 2008 באוקטובר 1416 שנים מחבר כן מופייע לי ב regedit הדבר שרשמת , אני זוכר ששיחקתי עם זה שהפעלתי את האמיול אבל זה היה לפני חודשייםולא היה שום בעיה ורק מהחודש שעבר האייסיקיו רושם תשגיאה הזאת
פורסם 2008 באוקטובר 1416 שנים התמונה של connectino settings רגילה לחלוטין ובמחשב השני גם יש לי אנטי וירוס ככה שזה לא הסיבה אם אתה לוחץ שם restore default settings ומסמן את ה manaul settings זה עובד ?
פורסם 2008 באוקטובר 1516 שנים מחבר שאני מחליף זה פשוט נשאר אותו דבר אבל אם אני יעשה חזרה להגדרות הרגילות אז ברור זה עובר לאוטומטי
פורסם 2008 באוקטובר 1516 שנים נשאר אותו דבר = הבעיה נמשכת ?לגבי הבעיה ב STEAM ניסית את החלק הראשון שם ?http://www.blur101.com/2007/01/27/resolved-cannot-connect-to-steam/
פורסם 2008 באוקטובר 1516 שנים מחבר עזוב אני נראה לי כבר יפרמט את המחשב הבעיה עכשיו היא שאני לא יכול לגלוש בכלל בשום אתר ואני צריך לעשות את זה מהמחשב השני בבית.
פורסם 2008 באוקטובר 1516 שנים יכול להיות שהבעיה היא בספק אינטרנט...לי היו גם בעיות כאלו - תוכניות שיתוף/ICQ/MSN לחילופין היו מתנתקותהתקשרתי ל- 012 ו"בדקו את ההגדרות" אצלהם והיה שם משהו כביכול לא תקין שאין להם מושג איך זה קרה..משער שחסימת פורטים ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.