עבור לתוכן

בעיה ב-HTTP , תוכנות אינטרנט לא פועלות

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מסוימת במחשב ששקשורה לכתובת או ה-HTTP , עד לפני חודש יכולתי להתחבר לאייסיקיו ללא בעיות ואז יום אחד שפתחתי תמחשב הוא כל פעם רושם לי שגיאה מסוימת שיש בעיה במשהו של ה-HTTP , לפני יומיים גם ה-Steam התחיל לעשות בעיות והוא רושם לי שיש לי בעיה בInternet connection ושאני לא יכול להתחבר אני חושב שזה אותו גורם. איך אני יכול לסדר את זה?

פורסם
  • מחבר

האייסיקיו רושם לי תטעות: Could not connect to the HTTP tunnel

וה-Steam רושם לי Could not connect to the steam network connection

ואז הוא רושם לי שיכול להיות שאני לא מחובר לאינטרנט או שמשהו לא מוגדר טוב. זה די מוזר לפני יום כיפור ה-steam עבד לי ואחרי יציאת הצום שהדלקתי תמחשב הוא התחיל לרשום לי תשגיאה ולא להתחבר.

פורסם

מה אופן החיבור שלך לאינטרנט והאם אתה מסוגל לגלוש לאתרים בדפדפן?

פורסם
  • מחבר

אני מתחבר דרך נתב והגלישה אצלי בדפדפן נורמלית וגם המסנגר והסקייפ עדיין פועלים לי כראוי . האייסיקיו עושה לי בעיות כבר חודש וה-Steam גם החל לעשות טעויות של התחברות

פורסם

אוקיי אם כך יש בעיית תקשורת מסויימת ליישמוים מסויימים ואפיקי תקשורת שלהם, כפי שזה נראה.

תנסה לבטל כל אנטיוירוס/פיירוול שיש לך במחשב ותראה אם יש הבדל.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב האנטי וירוס אשם אני משתמש של Symantec Antivirus 2006 וחומת אש של Windows

פורסם

יש לך בעיה בהגדרות של ICQ, כנס להגדרות וחפש משהו שקשור ל HTTP, TUNNEL, PROXY או משהו כזה ותבטל אותו.

פורסם
  • מחבר

אין שום דבר שרושם שיש בעיות בהגדרות של ה-ICQ עצמו אפילו במחשב אחר שיש לי בבית זה על אותם הגדרות אותו נתב ועדיין האייסי עובד

פורסם

תראה תמונה של השגיאות שאתה מקבל מהתוכנות הבעיתיות.

פורסם
  • מחבר

אז ככה האייסקיו רושם לי ככה :

saermx5.png

וה-Steam רושם לי ככה

steamprobyx4.png

ואז שאני מבקש ממנו לפחות להתחיל במצב של Offline הוא רושם לי ככה

steamproblemps2.png

פורסם

תלחץ על connection settings ותראה את התמונה משם.

פורסם

נורטון זאת לא תוכנת אנטי וירוס!

תנסה לבטל את החומת אש ואת הנורטון ולראות אם מתחבר

תביא באמת חלון connection settings ותפעיל שם הגדרות אוטומטיות .

פורסם
  • מחבר

התמונה של connectino settings רגילה לחלוטין ובמחשב השני גם יש לי אנטי וירוס ככה שזה לא הסיבה

icqhelpgn5.png

פורסם

אוקי, יש לך כנראה הגדרות דפוקות בחלונות, אם אתה יודע להשתמש ב regedit תבדוק את המפתח

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings

ואם יש שם ProxyEnable 1.

אם אתה לא יודע, תביא תמונה של ההגדרות של Internet Explorer תחת Connections אמור להיות לך LAN Settings.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים