פורסם 2008 באוקטובר 1116 שנים יש לי בעיה מסוימת במחשב ששקשורה לכתובת או ה-HTTP , עד לפני חודש יכולתי להתחבר לאייסיקיו ללא בעיות ואז יום אחד שפתחתי תמחשב הוא כל פעם רושם לי שגיאה מסוימת שיש בעיה במשהו של ה-HTTP , לפני יומיים גם ה-Steam התחיל לעשות בעיות והוא רושם לי שיש לי בעיה בInternet connection ושאני לא יכול להתחבר אני חושב שזה אותו גורם. איך אני יכול לסדר את זה?
פורסם 2008 באוקטובר 1116 שנים מחבר האייסיקיו רושם לי תטעות: Could not connect to the HTTP tunnel וה-Steam רושם לי Could not connect to the steam network connectionואז הוא רושם לי שיכול להיות שאני לא מחובר לאינטרנט או שמשהו לא מוגדר טוב. זה די מוזר לפני יום כיפור ה-steam עבד לי ואחרי יציאת הצום שהדלקתי תמחשב הוא התחיל לרשום לי תשגיאה ולא להתחבר.
פורסם 2008 באוקטובר 1216 שנים מחבר אני מתחבר דרך נתב והגלישה אצלי בדפדפן נורמלית וגם המסנגר והסקייפ עדיין פועלים לי כראוי . האייסיקיו עושה לי בעיות כבר חודש וה-Steam גם החל לעשות טעויות של התחברות
פורסם 2008 באוקטובר 1216 שנים אוקיי אם כך יש בעיית תקשורת מסויימת ליישמוים מסויימים ואפיקי תקשורת שלהם, כפי שזה נראה.תנסה לבטל כל אנטיוירוס/פיירוול שיש לך במחשב ותראה אם יש הבדל.
פורסם 2008 באוקטובר 1216 שנים מחבר אני לא חושב האנטי וירוס אשם אני משתמש של Symantec Antivirus 2006 וחומת אש של Windows
פורסם 2008 באוקטובר 1216 שנים יש לך בעיה בהגדרות של ICQ, כנס להגדרות וחפש משהו שקשור ל HTTP, TUNNEL, PROXY או משהו כזה ותבטל אותו.
פורסם 2008 באוקטובר 1316 שנים מחבר אין שום דבר שרושם שיש בעיות בהגדרות של ה-ICQ עצמו אפילו במחשב אחר שיש לי בבית זה על אותם הגדרות אותו נתב ועדיין האייסי עובד
פורסם 2008 באוקטובר 1316 שנים מחבר אז ככה האייסקיו רושם לי ככה : וה-Steam רושם לי ככה ואז שאני מבקש ממנו לפחות להתחיל במצב של Offline הוא רושם לי ככה
פורסם 2008 באוקטובר 1416 שנים נורטון זאת לא תוכנת אנטי וירוס!תנסה לבטל את החומת אש ואת הנורטון ולראות אם מתחברתביא באמת חלון connection settings ותפעיל שם הגדרות אוטומטיות .
פורסם 2008 באוקטובר 1416 שנים מחבר התמונה של connectino settings רגילה לחלוטין ובמחשב השני גם יש לי אנטי וירוס ככה שזה לא הסיבה
פורסם 2008 באוקטובר 1416 שנים אוקי, יש לך כנראה הגדרות דפוקות בחלונות, אם אתה יודע להשתמש ב regedit תבדוק את המפתחHKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settingsואם יש שם ProxyEnable 1.אם אתה לא יודע, תביא תמונה של ההגדרות של Internet Explorer תחת Connections אמור להיות לך LAN Settings.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.