עבור לתוכן

קניית כרטיס מסך מפלצתי פחות מ1000 ש"ח בחו"ל 9800GX2

Featured Replies

פורסם

ודאי! [אלא אם כן אתה לא מצהיר]

גם כשאתה מזמין אותו מחו"ל לכאן אתה משלם מס.

עריכה

זה עדיין יותר זול מאשר בארץ, רק הבא בחשבון שאחריות בעצם אין לך !!..

פורסם
  • מחבר

להביא כרטיס בדרך חזרה , צריך להציר ?

יש לי אפשרות לשלוח בחזרה במקרה של תקלה

אחריות יש

במחיר הזה לא חושב שיש כרטיס שמשתלם יותר ממנו

כרגע אני צריך אותו ל 1680 X 1050 אבל בקרוב אני מחבר למסך FULL HD ואני מאמין שיספיק לפחות לשנה וחצי

פורסם

להביא כרטיס בדרך חזרה , צריך להציר ?

יש לי אפשרות לשלוח בחזרה במקרה של תקלה

אחריות יש

במחיר הזה לא חושב שיש כרטיס שמשתלם יותר ממנו

כרגע אני צריך אותו ל 1680 X 1050 אבל בקרוב אני מחבר למסך FULL HD ואני מאמין שיספיק לפחות לשנה וחצי

א. אתה לאמור להצהיר על כל מה מה שקנית מהסכום שחורג מהמותר [200$...]

ב. כשכתבתי קודם שאין לך בעצם אחריות כיוונתי לתסריט הזה, כשאתה שולח לחו"ל עם כל ההוצאות החיסכון שלך מתקזז...

[אני לא מדבר על זמן המתנה ועל כך שהכרטיס צריך להגיע ולחזור במצב תקין...]

ג. אני מסכים עם כל מה שאמרת לגבי הכרטיס ולכן רכשתי אותו ב SKYPC לפני כחודשיים [קצת פחות מ 1600 ש"ח].

עשה את החשבון לבד אם "החיסכון" שווה לך...

פורסם

עם תישמור על הכרטיס מי בעיות חום ולא תעשה OC ויהיה לך ספק נורמלי שיספק תחשמל שהכרטיס צריך במאמץ מירבי, לא תיצטרך להשתמש באחריות :xyxthumbs:

פורסם

עם תישמור על הכרטיס מי בעיות חום ולא תעשה OC ויהיה לך ספק נורמלי שיספק תחשמל שהכרטיס צריך במאמץ מירבי, לא תיצטרך להשתמש באחריות :xyxthumbs:

אם הייתי בטוח שזה המצב, הייתי קונה רק משיקולי מחיר [וכנראה שאכן מחו"ל].

לצערי זה לא המצב, את הכרטיס הקודם שלי Nvidia 6600 של Gigabyte החלפתי !!3 פעמים במסגרת האחריות !!

מבלי לגעת בכרטיס שלא לדבר על ביצוע OC ועם מארז מאוורר היטב...

פורסם
  • מחבר

נכון להיום לא צריך לעשות OC לכרטיס הזה

בסכום שאני חוסך אני יכול להחליף מעבד

חשבתי לקחת AMD 6000X2 שעולה פה 400 ש"ח

כרגע יש לי מעבד 4000 AMD רגיל

פורסם

אני מצתער להודיע לך, אבל אפילו מעבד כמו 6400+ ייצור לך כזה צוואר בקבוק רציני (שוב, אני לא אומר סתם)

פורסם
  • מחבר

צודק בקשר לצוואר בקבוק

אבל זה עדייו עדיף מלשחק עם כרטיס 6600 GT או 7600 GT שיש לי

אני מחליף כל המחשב בחודש הקרוב למעבד Q ,

4GB זכרון....

כרגע יש לי 3 GB

לוח אסוס A8N -SLI DELUXE

מעבד +4000

ספק כח של HEC 550 W

השאלה כמה יעלה לי להביא מעבד 9550 Q משם + זכרונות

ומה בקשר ללוח

בקשר לאחריות לא צריכה להיות בעיה

פורסם

תראה, זה מתחיל להיות קצת מסובך ולא קשור, אתה רוצה להעלות בקשה למפרט?

אני מציע שתפתח פוסט חדש במפרטים

תציין את התקציב שלך בכותרת ובהודעה, ואת השימושים ואפילו אני אשמח לעזור לך... :xyxthumbs:

פורסם

צודק בקשר לצוואר בקבוק, אבל זה עדיין עדיף מלשחק עם כרטיס 6600 GT או 7600 GT שיש לי אני מחליף כל המחשב בחודש הקרוב ...

גם אני מסכים עם <DJ-ELECTRIC> לגבי צוואר הבקבוק.

כמו שכתבתי קודם, התקנתי את 9800GX2 וספק Corsair HX100 על לוח אם Asus P5WD2 Premium מעבד D820

כפול ליבה מהראשונים ב 2005 שהוא 2.8GHZ x 2 - במערכת XP 32Bit על 4GB זיכרון - עם מסך "24 DELL.

ב CRYSIS ברזולוציה הטבעית ב HIGH ה FPS הממוצע היה באזור ה 15 - עם Config/Autoexec שהורדתי שיפרתי אותו לאזור 20FPS [ממוצע].

ב Warhead הוא סוחב פחות טוב [גם ה Config/Autoexec פחות משפרים] ממה שאמור לסחוב.

אתמול הרצתי benchmark Tool עבור Crysis Warhead [גרסת ביטא] - כיוונתי לרזולוציה הטבעית 1200*1900 כל השאר על enthusiast

בסצינת Frost [הורץ 99 פעם] - קיבלתי FPS ממוצע של 12 - שבעצם הפתיע אותי לטובה כי ציפיתי להרבה פחות,

איכות התמונה הייתה פשוט נהדרת...

דבר שני, אם הייתי בחו"ל ועומד לפני 9800GX2 במחיר של פחות 1000 ש"ח [ללא מע"מ ודמי משלוח] - כבראה שגם אני הייתי קונה.

הכרטיס מפלצתי, אני לא שומע אותו בזכות המבנה שלו והמארז הטוב

וכמו שאתה רואה שגם עם מעבד "חלש" במונחים של היום התוצאות עדיין טובות.

פורסם

אני מצתער להודיע לך, אבל אפילו מעבד כמו 6400+ ייצור לך כזה צוואר בקבוק רציני (שוב, אני לא אומר סתם)

יש לך מקור ?

לכרטיס 9800GX2 הדרישות מומלצות - מעבד של אינטל החל מ E6300 כפי שניתן לראות בדרישות של NVIDIA בדף הראשון של התרד כרטיסי מסך(התרד שפתח אלכס) ,

עכשיו AMD 6400 לא יותר חלש מ E6300 נכון ? ככה שלא יווצר צוואר בקבוק לכרטיס הזה....

פורסם

תראה, Shadow, המקור הכי טוב שלי זה אני עצמי,

ראיתי את הביצועים המזעזעים של 6000+ עם HD4870, פשוט עלוב, ציון 3DMARK של 10500 (2006)

עוד משהו, לי יש E4500, שהוא מעבד שבסטוק יותר חזק מE6300 כאשר הוא עובד ב2.2GHZ ואני רוצה להגיד לך משהו, אפילו כשהוא עכשיו ב2.8GHZ,

(זה יישמע לחלק כמו הגזמה) אני ממש לא מרוצה מצוואר בקבוק שיש לי איתו ועם הHD4850, ויש, לא חסר

פורסם

יש לך מקור ?

לכרטיס 9800GX2 הדרישות מומלצות - מעבד של אינטל החל מ E6300 כפי שניתן לראות בדרישות של NVIDIA בדף הראשון של התרד כרטיסי מסך,

עכשיו AMD 6400 לא יותר חלש מ E6300 ככה שלא יווצר צוואר בקבוק לכרטיס הזה....

מה פתאום, מאיפה הבאת את זה ??

על אריזת הכרטיס רשום בבירור בדרישות המינימום של המערכת: מעבד כפול ליבה 2.6GHZ x 2 לפחות [אין ציון של שום דגם].

נ.ב.

גם אמי ממתין ל NEHALEM כדי לשדרג...[br]פורסם בתאריך: 5.10.2008 בשעה 12:26:05

תראה, Shadow, המקור הכי טוב שלי זה אני עצמי,

ראיתי את הביצועים המזעזעים של 6000+ עם HD4870, פשוט עלוב, ציון 3DMARK של 10500 (2006)

...אפילו כשהוא עכשיו ב2.8GHZ, (זה יישמע לחלק כמו הגזמה) אני ממש לא מרוצה מצוואר בקבוק שיש לי איתו ועם הHD4850, ויש, לא חסר

אצלי עם מעבד D820 2.8GHZ x 2 ב 3DMARK 2006 בחלק של CPU TEST [נדמה לי סצינת מדבר] - המחשב בקושי זז - 1/2FPS...

פורסם

האתר הזה בכלל לא מאפשר לשלוח מוצרים לארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים