עבור לתוכן

שדרוג מחשב - שלב המארז+ספק (900 ש"ח) (HTPC)

Featured Replies

פורסם

אז ככה, המחשב שלי מתחיל להיות מיושן, אבל ממש. אז החלטתי שאני רוצה לשדרוג אותו ולהפוך אותו למחשב חזק מאוד. אין לי כסף כרגע לעשות את זה בבאת אחת. אי לכך החלטתי לשדרג קודם כל את הבסיס כדי שאני לא אדפק עם חומרה חזקה\גדולה מדי למחשב הנוכחי.

כרגע כמו שאתם רואים במפרט בצד יש לי מחשב חמוד... בתור HTPC.... המארז שלו מארז של JSPTECH זול מאוד כולל ספק 400W. אני חוש כבר בכיוונים של מערכי CF או SLI או 4870X2 בגלל זה אני רוצה לרכוש קודם כל מארז גדול וכמובן ספק בהתאם.

האם המארז הזה יספיק?

(מבחינת גודל, לכ. מסך דוגמת 4870X2 וכו')

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3735

והאם הספק הזה יספיק?

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3472

אני יודע שהספק הזה חזק מאוד, ומסוגל להפעיל כל כרטיס היום. אני רוצה לדעת אם הוא יספיק ל4870X2.

אגב אני לא מתכוון לקנות מרובע ליבה אלא מעבד כפול ליבה כמו ה7200 ולעשות לו OC עם קירור אוויר שאקנה לפחות ל4GHZ.

פורסם

לא היתי לוקח 4870X2 ומעבד באוברקלוק רציני ושם עליהם את ה-VX450 ובטח שלא במארז כזה.

גם אם הכ.מסך יכנס, הוא חם בטרוף וכך גם המעבד יהיה אחרי אוברקולק. המארז, עד כמה שהוא קריר יחסית - נחות משמעותית מאנטק 300 למשל ביכולות קירור וסרקולציה.

אתה רוצה לקחת מארז שמיועד ל-HTPC (כרטיסי מסך בסיסיים ומעבד בסיסי) ולשים מפצלת בתוכו, לא מומלץ.

במכוניות היתי מקביל את זה ללקחת מנוע של משאית בנפח 16L ולשים אותו בתוך מאזדה 3. מאזדה 3 אחלה אוטו, אוטו טוב אפילו אבל מנוע של משאית לא יתאים לו.

פורסם

מארז HTPC לא מתאים להתמודד עם כזאת כמות של חום שמייצר הכרטיס גראפי הזה + מעבד ב OC.

או שתיקח מארז נורמלי, או שתוותר על הOC וקח כרטיס גראפי שמיצר פחות חום.

פורסם

אולי נצליח להוריד אותך מה-4870X2..

איזה מסך הולך להיות מחובר אליו?

פורסם
  • מחבר

רז' נמוכה HD READY... בקיצר ה4870 יספיק, אבל אני רוצה אקסטרים אני רוצה כרטיס שיחזיק הרבה זמן... לפחות שנתיים-שנתיים וחצי.. גם עם משחקים חדשים של עוד שנה וחצי...

מה הבעיה עם כמות כזו של חום? המארז יימס? :D

אקסטרקט, למה לא היית לוקח 4870+OC CPU ושם עליהם VX450? זה הספק הכי משתלם היום לא?

פורסם

דיברתי עם VX450 יחד עם 4870X2 קודם כל.

דבר שני, עוד שנתיים יכולים לצאת משחקים שה-4870X2 לא יריץ טוב כמו שאתה חושב/תרצה

פורסם

מה הבעיה עם כמות כזו של חום? המארז יימס? :D

זה כמו תנור שמייצר חום ולא מסוגל לפנות אותו.

החום מצטבר ולכן כל החלקים במארז יתחממו לטווחים מסוכנים.

חוץ מחיים קצרים במקרה הטוב, ובעיות יציבות ותקלות במקרה הרע, אתה יכול לשכוח מOC עם תנור שכזה...

בקשר לכרטיס גראפי אני לא מציע לך להשתגע יותר מדי.

ברזולוציה של 22" אפשר להסתדר יופי גם עם 4870 יחיד ולשדרג עוד שנה+ אם צריך.

כל שקל שאתה מוציא היום, יהיה שווה פי 2 ביצועים עוד שנה, ופי 3 עוד שנתיים.

לכן ההשקעה הכי טובה כרגע היא לקחת את מה שיריץ משחקים ברמה טובה (מונח יחסי) ולבנות על שידרוג בהמשך כשיהיה צורך.

פורסם

למארז לא יקרה כלום, הסכנה היא לחומרה שבפנים

פורסם
  • מחבר

אוקיי קיבלתי את ההצעה של לבנות על שדרוג בהמשך. זה באמת עדיף. בגלל זה כרגע אני מתחיל לחשוב בכיוון של HD4850, ככה אני גם קונה כרטיס ב900 שקל וגם מקבל ביצועים מעולים בטווח הקרוב. (GTA IV יטוס :) .

אז אחרי שנרגעתי עם הדרישה לכ. מסך רותח. האם המארז והספק האלו יהוו בחירה טובה בשביל OC למעבד כמו E7200 ל4GHZ למשל?

והאם המארז הזה באמת שווה 400 שקל, כלומר הוא יספק אותי לתקופה ממושכת של כמה שנים? (מבחינת גודל ופונקציונליות)

lc17-v5.jpg

לקוח מהקישור-http://www.silverstonetek.com/products/p_photo.php?pno=lc17&area=usa

והמידות- 425 mm (W) x 170 mm (H) x 425 mm (D)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים