עבור לתוכן

הורדת מחירי המעבדים של אינטל

Featured Replies

פורסם
אתם מודעים לזה שאם יפסיקו לגנוב בארץ המחירים של המעבדים ירדו יותר ממה שהם ירדו מהירידת מחירים הזו? רק להשוואה ב NEWEGG ה E8400 עולה 170$ (כ 650 שקל), אין שום סיבה שבארץ הוא יעלה 830 שקל וזה לא מעניין אותי עם מי שגונב זה היבאון, החנות או המדינה, מישהו גונב וצריך לסדר את זה!

גם אחרי הורדת המחירים המעבד אולי יתקרב ל 650 שקל וזה ממש עלוב.

אין מה לעשות כל ייבוא מחו"ל עולה פי 4 ... זה היה יכול לעלות פי 2 אם המדינה שלנו לא הייתה של מושחתים ....

ואולי יום יבוא וייצא מעבד בייצור ישראלי :) ונוכל לקנות מרובע ליבות ב200 שקל , כמו גלי , סוסיתא ושאר ירקות הצבר.

פורסם

חחח..גלי ממזמן מייצרים הכל בסין..

בבוקר המפעל מייצר נעלים ובערב מסכי מחשב של KPC.. :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

בשורה התחתונה,זיגזג לא זולים בכלל

סתכל על שאר הרכיבים שלהם,ממש יקרים.

פורסם

לאינטל יש הרבה מפעלים ומרכזי פיתוח בהודו יכול להיות שמיצרים חלק מהמעבדים שם :lol: בארץ לפי מה שידוע לי לא מיצרים מעבדים רק חלקים אחרים ומרכזי פיתוח.

פורסם

חחח..גלי ממזמן מייצרים הכל בסין..

בבוקר המפעל מייצר נעלים ובערב מסכי מחשב של KPC.. :lol: :lol:

מה זה KPC?

Kentucky PC?

פורסם

מה זה KPC?

Kentucky PC?

:lol: הרגתם אותי מצחוק..מאיפה הרעיונות האלו בפורומים..חחח

בכל מקרה כתגובה וכבעל חנות:

מבלי להכנס לשמות בעלי החנויות ממש לא מרויחים הרבה ממכירת מוצרים ומעבדים בפרט. הרווח הוא ממש מצחיק ומי שגורף את מירב הרווחים הם המפיצים הראשיים והמיסוי העגום בארץ על מוצרים.

אינני חושב שאי-פעם נגיע למחירי חו"ל וארה"ב כל עוד יש מיסוי, הובלה יקרה של מוצרים (גם תוך ארצית) וגזירת קופונים בדרך עד שבעל חנות מוכר את המוצר/מעבד במקרה הזה.

פורסם
  • מחבר

:lol: הרגתם אותי מצחוק..מאיפה הרעיונות האלו בפורומים..חחח

בכל מקרה כתגובה וכבעל חנות:

מבלי להכנס לשמות בעלי החנויות ממש לא מרויחים הרבה ממכירת מוצרים ומעבדים בפרט. הרווח הוא ממש מצחיק ומי שגורף את מירב הרווחים הם המפיצים הראשיים והמיסוי העגום בארץ על מוצרים.

אינני חושב שאי-פעם נגיע למחירי חו"ל וארה"ב כל עוד יש מיסוי, הובלה יקרה של מוצרים (גם תוך ארצית) וגזירת קופונים בדרך עד שבעל חנות מוכר את המוצר/מעבד במקרה הזה.

וכבעל חנות,אתה יודע משהו לגבי ירידה מסוימת במחירי המעבדים?

פורסם

אני מבין את הבעייתיות של מחירי היבוא הכל כלול המחיר המוצר.

אבל זה לא מסביר למה יש חנויות שכן מורידות מחירים ?

למה כשיש עליה במחירים המחירים מתעדכנים מיד ?

פורסם

מישהו יודע אם תהיה ירידה לE2180?

פורסם

לא נראה לי שתהיה, ייכנס היורש הרשמי ברבעון הזה לסדרת E2XXX -

E5200 - ומחירו - $84

פורסם

המפעל החדש של אינטל בקריית גת הוא מפעל ייצור, אני לא יודע אם מייצרים שם מעבדים או לא, אבל הוא מפעל ייצור.

וזה עדיין לא מוזיל שום דבר אז מה זה משנה.

פורסם

וכמה יעלה בשקלים הE7200?

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שתהיה, ייכנס היורש הרשמי ברבעון הזה לסדרת E2XXX -

E5200 - ומחירו - $84

E5200??

מתי הוא מגיע לארץ?ומה המאפיינים הטכניים שלו?

פורסם

E5200??

מתי הוא מגיע לארץ?ומה המאפיינים הטכניים שלו?

אותם מאפיינים של סדרת E2XXX - פרט לעובדה שהוא מיוצר בליטיוגרפיה של 45 ננומטר:

א. FSB 800Mhz

ב. יעבוד בתדר של 2.5Ghz

ג. יכיל 1 מגה קאש מרמה שנייה

ד. מכפלה אטרקטיבית של 12.5

כפי שאמרתי מקודם - זמן ההשקה הוא ברבעון הזה, עוד לא צויין תאריך ספציפי...

פורסם

אני מבין את הבעייתיות של מחירי היבוא הכל כלול המחיר המוצר.

אבל זה לא מסביר למה יש חנויות שכן מורידות מחירים ?

למה כשיש עליה במחירים המחירים מתעדכנים מיד ?

אני יכול לומר לך שלא פעם כשרציתי לרכוש מוצר הייתי מתקשר לחנויות מסוימות (חלקן מופיעות כאן הרבה..) ו:

"אין במלאי..היבואן לא מביא..מחר אולי יהיה לי..יש לי דגם מקביל..." וכל מיני תשובות כאלו.

לא מעט חנויות דוגלות בשיטה של שלח לחמך על פני המים, כלומר הוא מפרסם במחיר אטרקטיבי ע"מ למשוך את הלקוח וחמור מזה שאם נתת את פרטי כרטיס האשראי אזי הוא קודם "מגהץ" את הכרטיס ולאחר מכן בודק אם יש במלאי.. :smile1:

לאחר שניכוותי פעם אחת אני תמיד מברר אם יש ואז מזמין וממש בזהירות. כרגע יש חנות בירושלים שעונה לצרכים שלי ( ואני מפרגן לה..כן!) אז אין לי כמעט בעיה של מלאי וזמינות.

לגבי עליה וירידה של מחירים המקור אני מניח הם יבואנים ומפיצים והם כאן!! לא להתמם!! ולכן המידע הזה זורם ותמיד יגידו איזה דגם נכנס, מתי זה מגיע ומה המחיר.

הצרכן והגולש התמים לא יודע כלום!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים