פורסם 2008 במרץ 3117 שנים הזמנתי כבר את המחשב החדש עם כונן ה500 GBאיך אני מעביר את כל החומר שיש לי (את כל הסרטים השירים וכו' לא תוכונות מותקנות.. ) לכונן החדש?חשבתי על לחבר את הישן לחמשב החדש אבל השאלה אם לא תהיה בעיה שעל שניהם תהיה מותקנת XP?
פורסם 2008 באפריל 117 שנים זה לא משנה מה מותקן על הישן אתה תראה רק את התוכן שלו אחרי שתחבר אותו וכבר תוכל לעשות את מה שאתה רוצה.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים קודם כל תתחדש! מאחר והדיסק הקשיח שקיבלת עם המחשב החדש מוגדר ככונן ראשי אצלך ,לא תפעל שום מערכת הפעלה נוספת . פשוט תחבר אותו זמנית אפילו במקום איזה סי-די תעביר מה שאתה רוצה ותפרק.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים אם מדובר בכונן IDE תגדיר אותו על SLAVE כדי למנוע אפשרות של בעיות.אני הצעתי לו לחבר אותו במקום אחד מהסי-די ,אבל במידה והוא אכן IDE אז אתה צריך פשוט לחבר אותו ללוח ל IDE הראשון וזהו.ואם הלוח שלך טוב וחדיש ואין לך IDE (חחחח) ,כנראה שתצטרך לקנות מתאם.
פורסם 2008 באפריל 217 שנים מחבר תודה רבה לכם חברים! נעדכן כשיגיע (הלוואי יהיה מהר אני מת אליו כבר!! )
פורסם 2008 באפריל 517 שנים מחבר חוטיות לא עוזר לי.. יש לי רק אפשרות ללכת לדוד שלי ולחבר את המחשב לרשת האלחוטית שמהאלה אם כן אולי יש כבל או משהו שיחבר בין המחשבים? או משהו בסגנון?
פורסם 2008 באפריל 517 שנים כמו שכבר אמרו לך קח את הכונן, חבר אותו למחשב החדש ככונן משני ותעתיק... יותר פשוט ומהיר מזה לא תמצא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.