עבור לתוכן

מחפש מערכת PHP מוכנה עם דרישות חובה מפורטות (דיי בסיסיות לדעתי)

Featured Replies

פורסם

א. שיהיה אפשר לשים למעלה לוגו מותאם אישית (עדיף בפלאש).

ב. שיהיה אפשר להחליף את הטקסט בתפריט ניווט של האתר לקבצי תמונה - דרך הפאנל ניהול ולא בהתעסקות בקוד.

ג. חשוב שהמערכת תיהיה יחסית מוכרת ושהיו לה הרבה עיצובים שונים עם אפשרות לשינוי צבעים לערכות המוכנות.

* המליצו לי כבר על דרופל ג'ומלה ו-xoops אבל כנראה שהם לא תומכים בסעיף "ב".

* הכרחי שהמערכת בוודאות תאפשר את הדברים האלה ולא סתם לזרוק ניחושים.

תודה רבה רבה מראש!

פורסם

http://phpnuke.org/

יש לי נסיון עם מערכות פורומים וגם עם מערכות רגילות כאלה ^^ אז אפשר לעשות שם מה שציינת .

פורסם
  • מחבר

התקנתי אותו

אבל אני לא מוצא איפה מכניסים קבצי תמונה במקום התמונות בתפריטי ניווט (בצד).

אשמח לקצת עזרה,

תודה רבה.

פורסם

WP?

פורסם

אתה צריך להעלות תמונות שלך עם אותו שם של התמונות הקיימות , למשל יש לך תמונה בכותרת בשם X אז תעלה תמונה בשם X וזה יחליף את התמונה .

אתה לא יכול לשנות תמונות בלי להתעסק עם ניהול הקבצים של האתר , פאנל ניהול לחילופין (זה לא התעסקות בקוד :))...

WP?

זה לא קשור לבלוגים ?

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על מקומות שכבר יש בהם תמונות

אני מדבר על לוגו למשל SWF שהלוגו המקורי זה JPG

אני מדבר על להפוך את תפריטי הניווט בצד ל"מבוססי" קבצי תמונה ולא טקסטואלים כמו הברירת מחדל.

למישהו יש הצעות ריאליות שבאמת עונות על הדרישות האלה?

וכמובן חשוב גם שהתמיכה בעברית תיהיה נורמלית, אני לא מצפה שהמערכת כולה תבוא בעברית זאת לא הכוונה שלי, אבל שיהיה אפשר להקליד בה טקסט בעברית וגם לעשות כותרות ותפריטי ניווט ולינקים ושכל העברית תצא נורמלית ולא ג'יבריש\סימנים כמו שקיבלתי במספר מערכות.

פורסם

אתה חייב לערוך את הקוד של הערכה לבד,

המערכת לא יודעת לחלק את הערכה לאזורים. לא לפי מה שאני זוכר.

פורסם

אני לא מדבר על מקומות שכבר יש בהם תמונות

אני מדבר על לוגו למשל SWF שהלוגו המקורי זה JPG

אני מדבר על להפוך את תפריטי הניווט בצד ל"מבוססי" קבצי תמונה ולא טקסטואלים כמו הברירת מחדל.

עכשיו הבנתי :D

אז כמו שLosNir אמר , אי אפשר להכניס תמונות שלא קיימות בלי להתעסק בקוד (במקום הטקס שים תמונות , פשוט תלמד איך שמים תמוה עם קוד ..).

כי דרך המערכת אפשר לשנות THEMES למשל אבל לא את זה ..

פורסם
  • מחבר

אוקי

פשוט התקווה שלי היתה שאולי יש מערכת PHP שכן משתמשת בברירת מחדל או בחלק מה THEMES שלה בתמונות כלינקים ואז זה יחסוך לי את ההתעסקות בקוד

אבל אם אתם אומרים שאין שום מערכת PHP בעלת THEME כזה, וכולם מגיעים עם לינקים טקסטואלים בלבד, אז אין לי ממש ברירה...

תודה בכל אופן לכל מי שניסה לעזור (:

פורסם
  • מחבר

:'(

ב3-4 ערכות שכן יש להם תצוגה מקדימה, התפריטי ניווט בצדדים הם טקסטואליים בלבד ולא בקבצי תמונה.

להתיאש?

פורסם

:'(

ב3-4 ערכות שכן יש להם תצוגה מקדימה, התפריטי ניווט בצדדים הם טקסטואליים בלבד ולא בקבצי תמונה.

להתיאש?

לא :D , להזיז תמונות בעצמך :)

אולי תערוך אינדקס של דף כזה בתוכנה טובה לבניית אתרים ?

פורסם
  • מחבר

מה לי ולתכנות PHP, אין לי מושג מאיפה מתחילים ואיפה בכלל יושב התפריט שנכלל על כל הדפים...

טטטווווובבבבייייי!!!!!!!!!!!

פורסם

טטטווווובבבבייייי!!!!!!!!!!!

זה טוב ביי או טובי ? :lol:

לא צריך לדעת תכנות , לוקחים עמוד אינדקס , אם הוא בPHP או HTML , פותחים עם תוכנה כמו FRONTPAGE ואתה רואה איפה התמונות נמצאות ואתה יכול להזיז אותם עם העכבר ..

פורסם
  • מחבר

טובי = Pure-Gold

;D

אולי אני באמת אנסה את הקטע עם הפרונטפייג', אתה בטוח שזה לא יעשה סלט עם מערכות PHP מוכנות?

מה יקרה שאני אנסה להוסיף להם אחר כך עוד לינקים דרך הפאנל ניהול? זה לא יעשה קאצ'ה-מלאצ'ה? ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים