פורסם 2008 בפברואר 917 שנים א. שיהיה אפשר לשים למעלה לוגו מותאם אישית (עדיף בפלאש).ב. שיהיה אפשר להחליף את הטקסט בתפריט ניווט של האתר לקבצי תמונה - דרך הפאנל ניהול ולא בהתעסקות בקוד.ג. חשוב שהמערכת תיהיה יחסית מוכרת ושהיו לה הרבה עיצובים שונים עם אפשרות לשינוי צבעים לערכות המוכנות.* המליצו לי כבר על דרופל ג'ומלה ו-xoops אבל כנראה שהם לא תומכים בסעיף "ב".* הכרחי שהמערכת בוודאות תאפשר את הדברים האלה ולא סתם לזרוק ניחושים.תודה רבה רבה מראש!
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים http://phpnuke.org/יש לי נסיון עם מערכות פורומים וגם עם מערכות רגילות כאלה ^^ אז אפשר לעשות שם מה שציינת .
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר התקנתי אותואבל אני לא מוצא איפה מכניסים קבצי תמונה במקום התמונות בתפריטי ניווט (בצד).אשמח לקצת עזרה,תודה רבה.
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים אתה צריך להעלות תמונות שלך עם אותו שם של התמונות הקיימות , למשל יש לך תמונה בכותרת בשם X אז תעלה תמונה בשם X וזה יחליף את התמונה . אתה לא יכול לשנות תמונות בלי להתעסק עם ניהול הקבצים של האתר , פאנל ניהול לחילופין (זה לא התעסקות בקוד )... WP? זה לא קשור לבלוגים ?
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים מחבר אני לא מדבר על מקומות שכבר יש בהם תמונותאני מדבר על לוגו למשל SWF שהלוגו המקורי זה JPGאני מדבר על להפוך את תפריטי הניווט בצד ל"מבוססי" קבצי תמונה ולא טקסטואלים כמו הברירת מחדל.למישהו יש הצעות ריאליות שבאמת עונות על הדרישות האלה?וכמובן חשוב גם שהתמיכה בעברית תיהיה נורמלית, אני לא מצפה שהמערכת כולה תבוא בעברית זאת לא הכוונה שלי, אבל שיהיה אפשר להקליד בה טקסט בעברית וגם לעשות כותרות ותפריטי ניווט ולינקים ושכל העברית תצא נורמלית ולא ג'יבריש\סימנים כמו שקיבלתי במספר מערכות.
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים אתה חייב לערוך את הקוד של הערכה לבד,המערכת לא יודעת לחלק את הערכה לאזורים. לא לפי מה שאני זוכר.
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים אני לא מדבר על מקומות שכבר יש בהם תמונות אני מדבר על לוגו למשל SWF שהלוגו המקורי זה JPG אני מדבר על להפוך את תפריטי הניווט בצד ל"מבוססי" קבצי תמונה ולא טקסטואלים כמו הברירת מחדל. עכשיו הבנתי אז כמו שLosNir אמר , אי אפשר להכניס תמונות שלא קיימות בלי להתעסק בקוד (במקום הטקס שים תמונות , פשוט תלמד איך שמים תמוה עם קוד ..). כי דרך המערכת אפשר לשנות THEMES למשל אבל לא את זה ..
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים מחבר אוקיפשוט התקווה שלי היתה שאולי יש מערכת PHP שכן משתמשת בברירת מחדל או בחלק מה THEMES שלה בתמונות כלינקים ואז זה יחסוך לי את ההתעסקות בקודאבל אם אתם אומרים שאין שום מערכת PHP בעלת THEME כזה, וכולם מגיעים עם לינקים טקסטואלים בלבד, אז אין לי ממש ברירה...תודה בכל אופן לכל מי שניסה לעזור (:
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים תוריד THEME עם מה שציינת ותשנה את התמונות לפי רצונך http://www.portalthemes.com/CmodsDownload-index-req-viewsdownload-sid-2-orderby-dateD.phtml
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים מחבר :'(ב3-4 ערכות שכן יש להם תצוגה מקדימה, התפריטי ניווט בצדדים הם טקסטואליים בלבד ולא בקבצי תמונה.להתיאש?
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים :'( ב3-4 ערכות שכן יש להם תצוגה מקדימה, התפריטי ניווט בצדדים הם טקסטואליים בלבד ולא בקבצי תמונה. להתיאש? לא , להזיז תמונות בעצמך אולי תערוך אינדקס של דף כזה בתוכנה טובה לבניית אתרים ?
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים מחבר מה לי ולתכנות PHP, אין לי מושג מאיפה מתחילים ואיפה בכלל יושב התפריט שנכלל על כל הדפים...טטטווווובבבבייייי!!!!!!!!!!!
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים טטטווווובבבבייייי!!!!!!!!!!! זה טוב ביי או טובי ? לא צריך לדעת תכנות , לוקחים עמוד אינדקס , אם הוא בPHP או HTML , פותחים עם תוכנה כמו FRONTPAGE ואתה רואה איפה התמונות נמצאות ואתה יכול להזיז אותם עם העכבר ..
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים מחבר טובי = Pure-Gold;Dאולי אני באמת אנסה את הקטע עם הפרונטפייג', אתה בטוח שזה לא יעשה סלט עם מערכות PHP מוכנות?מה יקרה שאני אנסה להוסיף להם אחר כך עוד לינקים דרך הפאנל ניהול? זה לא יעשה קאצ'ה-מלאצ'ה? ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.