פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים שלום ,קניתי מחשב חדש הכולל -1. מעבד 66002. לוח אם ASUS P5K-E3. זכרונות 4GB 4. כרטיס מסך 8800 GT5. ספק כח אנרמקס ליברטי 500W עכשיו ישנם בעיות של חוסר יציבות , לפעמים המחשב לא מדליק את המסך ( כל החיבורים של הספק לכרטיס מסך וכו' מחוברים..)נכנסתי לבדוק לפי המפרט שלי באתר של ASUS את הצריכה של המחשב והספק כח המומלץ לדעתם וזה מה שקיבלתי - לא מצליח להבין איך הוא הגיע לצריכה של 650W , הספק שלי רק 500W. לדעתכם זו הסיבה לבעיות ?תודה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים למה לקחת בכלל את הספק הזה?הוא ממש לא מומלץ.תנסה לחשב בעזרת האתר הזה -http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים למרות מה שהוא אמר מעלי הספק כן אמור להחזיק את המחשב שלךלמרות זאת הוא לא מומלץ מבחינת ערך/תועלת
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים למרות מה שהוא אמר מעלי הספק כן אמור להחזיק את המחשב שלךלמרות זאת הוא לא מומלץ מבחינת ערך/תועלתברור שהוא אמור, אבל מבחינת יעילות ו/או אמינות - הוא ממש בקנטים :\
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים מחבר אוקיי הבנתי. דווקא הייתי בטוח שהספקים של אנרמקס נחשבים לטובים ביותר ( עזבו כרגע את המחיר. שילמתי עליו כמו HEC 500W בערך 400 שח. )אבל במידה ואתם אומרים שמבחינת ביצועים הוא לא מספיק טוב זה משהו אחר. לפי הבדיקה באתר שנתתם לי יצא 407W . לעומת האתר של ASUS יש הפרש עצום. לא יודע למי להאמין..בכל מקרה , יש לי אפשרות להחזיר את הספק ולקחת משהו אחר. אשמח להמלצה לספק 600-700W שאתם חושבים שהוא הטוב ביותר מבחינת ביצועים.תודה.
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים אוקיי הבנתי. דווקא הייתי בטוח שהספקים של אנרמקס נחשבים לטובים ביותר ( עזבו כרגע את המחיר. שילמתי עליו כמו HEC 500W בערך 400 שח. )אבל במידה ואתם אומרים שמבחינת ביצועים הוא לא מספיק טוב זה משהו אחר. לפי הבדיקה באתר שנתתם לי יצא 407W . לעומת האתר של ASUS יש הפרש עצום. לא יודע למי להאמין..בכל מקרה , יש לי אפשרות להחזיר את הספק ולקחת משהו אחר. אשמח להמלצה לספק 600-700W שאתם חושבים שהוא הטוב ביותר מבחינת ביצועים.תודה.הספק Liberty 400W נחשב לאחד הטובים, למרות שעכשיו כשיש את Corsair 450, אין סיבה לקחת את האנרמקס.מה התקציב שלך, ומה עוד מעניין אותך חוץ מביצועים? (מראה (כן, יש כאלו מעוצבים), שקט, טמפ'?)
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים מחבר אם הליברטי 400W מומלץ אז למה ה 500W לא מומלץ ? ואל תתחשבו במחיר , אני שילמתי עליו כמו על ה-400.. ולגבי המלצה - שקט - טמפ' וביצועים חשובים כאחד. המחשב מיועד לאוברקלוק ( לא מטורף ) ולשימוש במשחקים כבדים. אני צריך כוח שלא יגביל אותי בקיצור..
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים אם הליברטי 400W מומלץ אז למה ה 500W לא מומלץ ? ואל תתחשבו במחיר , אני שילמתי עליו כמו על ה-400.. ולגבי המלצה - שקט - טמפ' וביצועים חשובים כאחד. המחשב מיועד לאוברקלוק ( לא מטורף ) ולשימוש במשחקים כבדים. אני צריך כוח שלא יגביל אותי בקיצור.. מצטער, אני לא מבין גדול, אני רק יודע שמה שהולך בתוך ה-500W לא איכותי במיוחד, והמון אנשים התלוננו שהספק נשרף להם או לא עמד בלחץ. אם תקציב זה לא בעיה, אני ממליץ לך ללכת על אחד מאלו - Thermaltake ToughPower 750W Corsair VX 620W Seasonic M12 - כל הסדרה הזו מעולה, קשה למציאה לפעמים.
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים למה אתם ממהרים לדחוף לו ספק חדש ?קודם שילך למעבדה ויבדקו לו את הספק שיראה אם הוא תקין או שהבעיה היא ברכיב אחר ולאחר מכן אם הספק באחריות אז אפשר להחליף אותו ואם לא רק אז לחשוב על קניית ספק חדש (לידיעתכם מפרט כזה גם FSP 400W PN שעולה 190 ש"ח יחזיק מצוין).
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים אני ממש, אבל ממש מעוניין לדעת אילו רכיבים לא איכותיים וזולים נמצאים בספק.חבל שאינפורמציה חשובה כל כך לא תועבר ליצרן על מנת שידאג לשפר את המוצר.קרא כאן בחינה שנערכה לספק ועל השמרנות שאנרמקס מצהירה על הספק הספק.http://www.hardwaresecrets.com/article/303/3צביקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.