עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מחשב לגיימינג כבד וOC ב6 אלף

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

בערך בתחילת ינואר אני מתכוון להזמין את המחשב החדש, המעבד, הזיכרונות והכרטיס מסך יגיעו מnewegg.com וכל השאר מהארץ

המחשב מיועד לגיימינג כבד, לאוברקלוק ולשאר השטויות שעושים עם מחשבים בימינו.

הנה המפרט שהרכבתי, דעות, הצעות לשיפור וכו' יתקבלו בברכה ! :)

את זה אני מזמין מTMS:

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

לוחות אם Asus P5N32-E SLI ₪ 1081 1

מארזים Coolermaster CM 690 Black RC-690 ₪ 457 1

קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ₪ 260 1

ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ₪ 600 1

קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ₪ 443 1

מעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115017

זיכרון: או הזיכרון הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227231 או הזיכרון הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145034

כרטיס מסך: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814143119

והסיבה שבגללה אני מזמין את המעבד, הזיכרון ואת הכרטיס מסך מהארץ היא שאותו מחשב בארץ יעלה סביבות ה7 וחצי אלף, וככה אני קונה אותו בפחות מ6 אלף.

לגבי הזמנות, אחריות מחו"ל וכו' אין לי בעיה, כי אני טס לניו יורק לפחות פעם בחודש.

תודה לכולם !

פורסם

בקשר לזיכרונות, ה XMS2, אדירים ב OC.

לוח, מיותר... קח DS3L P35 של GIGABYTE, או ABIT IP35-E שניהם מצוינים.

קירור עדיף ה ThermalRight Ultra Xtreme 120 ממש מומלץ[אבל צריך לקנות איתו שני מאוורים של 120MM].

אין לך מסך שפועל על 1920X1200 או יותר, הGTS מיותר.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

קירור עדיף ה ThermalRight Ultra Xtreme 120 ממש מומלץ[אבל צריך לקנות איתו שני מאוורים של 120MM].

צריך לקנות איתו שני מאווררים? ואני היתי בטוח שצריך רק אחד-ממש חידשת לי כאן :xyxthumbs: .

פורסם
  • מחבר

למה הלוח מיותר ? אני כן רוצה אפשרות לRAID ובטח ובטח שאני מעדיף צ'יפסט של nvidia בשביל יכולות SLI בעתיד (נגיד עוד חצי שנה - שנה)

וגם בהשוואה של אוברקלוק, האסוס אוברקלוקר הרבה יותר רציני מהג'יגהבייט.

חשבתי על הIP35-Pro אבל אני לא מתכוון להתקמצן בחלקים וליפול על לוח ספק טוב-ספק לא, לא שאני מזלזל בABIT, אבל לא יצא לי לשמוע על מישהו שנפל על לוח מחורבן של אסוס.

לגבי הזיכרונות - צודק. גם התזמונים שלהם יותר טובים מתי שמעלים ל2.1v.

מה ההבדל בין הטוניק לTT ultra extreme ? אם זה קטע של רעש, אז זה לא הכי משנה, העיקר שהטוניק יותר חזק בקירור.

הכרטיס - אני לא חושב שהGTS מיותר, עוד חודש-חודשיים אני קונה מסך של 20' ... אני לא הכי מבין שבעולם ברזולוציות שלו ... אבל אני כן רוצה כרטיס שלא רק "יסחב" את המערכת אלא יריץ אותה חלק.

מה שגם, זה כולה הבדל של 50 דולר בין ה8800GT ל8800GTS.

אז למה להתקמצן ב200 שקל בין 2 הכרטיסים ? במיוחד מתי שהGTS מגיע עם יכולות אוברקלוק הרבה יותר טובות, וגוף קירור יותר קציני ושקט ?

פורסם

למה הלוח מיותר ? אני כן רוצה אפשרות לRAID ובטח ובטח שאני מעדיף צ'יפסט של nvidia בשביל יכולות SLI בעתיד (נגיד עוד חצי שנה - שנה)

וגם בהשוואה של אוברקלוק, האסוס אוברקלוקר הרבה יותר רציני מהג'יגהבייט.

חשבתי על הIP35-Pro אבל אני לא מתכוון להתקמצן בחלקים וליפול על לוח ספק טוב-ספק לא, לא שאני מזלזל בABIT, אבל לא יצא לי לשמוע על מישהו שנפל על לוח מחורבן של אסוס.

לגבי הזיכרונות - צודק. גם התזמונים שלהם יותר טובים מתי שמעלים ל2.1v.

מה ההבדל בין הטוניק לTT ultra extreme ? אם זה קטע של רעש, אז זה לא הכי משנה, העיקר שהטוניק יותר חזק בקירור.

הכרטיס - אני לא חושב שהGTS מיותר, עוד חודש-חודשיים אני קונה מסך של 20' ... אני לא הכי מבין שבעולם ברזולוציות שלו ... אבל אני כן רוצה כרטיס שלא רק "יסחב" את המערכת אלא יריץ אותה חלק.

מה שגם, זה כולה הבדל של 50 דולר בין ה8800GT ל8800GTS.

אז למה להתקמצן ב200 שקל בין 2 הכרטיסים ? במיוחד מתי שהGTS מגיע עם יכולות אוברקלוק הרבה יותר טובות, וגוף קירור יותר קציני ושקט ?

תכלס, SLI זה מיותר. אם עוד שנה אתה קונה עוד כרטיס, פשוט תקנה כרטיס חדש וזהו. מה שיצא עוד שנה יהיה בטוח הרבה יותר טוב משני כרטיסים נוכחיים של 8800. בהרבה. לp5kr אין תמיכה ברייד? הבדל של 400 שח בערך.

פורסם
  • מחבר

לא הכי מסכים בנושא הSLI, אבל זאת לא הסיבה היחידה אני קונה את הלוח

מבחינת אוברקלוק, וביחס של מחיר, הלוח הזה ממש, אבל ממש טוב.

פורסם

לדעתך, SLI זה מיותר.

לדעתי זה בזבוז של כסף. אבל אם אתה מתעקש תעשה מה שבא לך. בסופו של דבר זה עניין של כסף. מי שיש לו יכול לבזבז. ;D[br]פורסם בתאריך: 22.12.2007 בשעה 17:52:58

לא הכי מסכים בנושא הSLI, אבל זאת לא הסיבה היחידה אני קונה את הלוח

מבחינת אוברקלוק, וביחס של מחיר, הלוח הזה ממש, אבל ממש טוב.

אם OC זו הסיבה, יש לוחות זולים יותר שטובים לOC.

לא ראיתי אגב ששמת רייד במפרט שהרכבת.

פורסם

צריך לקנות איתו שני מאווררים? ואני היתי בטוח שצריך רק אחד-ממש חידשת לי כאן :xyxthumbs: .

טוב נו... לא צריך אבל כדאי, אם אני לא טועה אפשר להרגכיב עליו 2.

לא יודע בקשר ללוח הזה ב OC, אבל הBlitz Extreme אני חושב לוח ה OC הכי טוב שקיים כיום, לא ככה? [גם הסטרייקר סבמבה]

הקירור בעל השם הארוך, עדיף על הטוניק בכוח הקירור.

מקבל את העטנה שלך בקשר לGTS, אפילו שאני חושב שיהיו הבדלים של פריימים בודדים על מסך 20", בינו לבין ה GT.

פורסם

לא יודע בקשר ללוח הזה ב OC, אבל הBlitz Extreme אני חושב לוח ה OC הכי טוב שקיים כיום, לא ככה? [גם הסטרייקר סבמבה]

מקבל את העטנה שלך בקשר לGTS, אפילו שאני חושב שיהיו הבדלים של פריימים בודדים על מסך 20", בינו לבין ה GT.

ראיתי לא מעט בנצמרקים שדווקא ההבדל ביניהם היה כבר משמעותי-למרבה הפלא.

פורסם
  • מחבר

נכון, אתה צודק ... אבל בשביל האוברקלוק שאני מתכנן, אין לי סיבה לקנות לוח ב1700 שקל ...

פורסם

צודק ב 100%, בשביל זה אמרתי לאסוס שיעשו במיוחד בשבילך[ ;D] לוח שנקרא, P5Kx, אתה גם תחסוך כסף, גם אפשרות ל CF, גם OCer מדהים, וגם P35 שעדיף על הצ'יפסט של נוידיה.

פורסם

לא חייב, אפשר גם בלי מאוררים בכלל, למרות שרצוי אחד. ולמה לו לקנות את הקירור הזה במשהו כמו 400 שקל (ולא נזכרי 2 מאוררי 120מ"מ בעלות של 100 שקל +-) כשיש את הטוניק ב250 ? המחיר לא שווה את המעלות הבודדות.

פורסם
  • מחבר

צודק ב 100%, בשביל זה אמרתי לאסוס שיעשו במיוחד בשבילך[ ;D] לוח שנקרא, P5Kx, אתה גם תחסוך כסף, גם אפשרות ל CF, גם OCer מדהים, וגם P35 שעדיף על הצ'יפסט של נוידיה.

תקשיב ידידי, אני נורא נורא מודה לך על המאמצים כאן לחסוך לי כמה גרושים פה ושם :)

אבל הלוחות מסדרת P5Kx הם לא אוברקלוקרים טובים, לא כמו הלוח של ה680i ...

וכאן בדיוק הבעיה שלי, אני מחפש לוח שמבחינת ביצועים בסטוק הוא מצויין, וגם אחד שנותן לי יכולות אוברקלוק טובות ...

אז יש את הAbit IP35-Pro ואת האסוס P5N32-E SLI ... אחד מבוסס על ה680i ואחד מבוסס על הP35 ושניהם עולים אותו הדבר.

אם יש עוד לוחות באותה הרמה .. אז תאירו את עיניי !

חשבתי אולי לקנות את הפנרין החדש שאמור לצאת בינואר לפי מה שרשום בכמה מקומות עם לוח של X38, אבל אם ההשקה של הפנרין תתעכב חודשיים-שלוש אז אין לי ממש סיבה לחכות עד אז.

פורסם
  • מחבר

אני מצטער שאני מקפיץ את הנושא, אבל מישהו יכול בבקשה לשפוך קצת אור על מה שרשמתי בפוסט הקודם ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.