עבור לתוכן

מתלבט בין Abit p35 ל GiGABYTE P35

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב.

הזמנתי אתמול מחשב, אבל לא החלטתי על לוח אם, אצטרך להודיע לו מה החלטתי..

אמרו לי ש Abit יותר מהיר ואין הבדלים בשאר, ויותר זול.

מדובר בלוח : Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775

או זה : GIGABYTE GA-P35-DS3L

פורסם

אני ממליץ על אסוס. ניסיתי גם אביט וגם ג'יגה.

היה לי לוח אם אביט מסדרה MAX3 מלא פיצ'רים וקירור מיוחד - אבל הגשר הצפוני שלו כל הזמן התחמם.

אח"כ קניתי ג'יגהבייט גם כן מהסדרה הגבוהה שלהם, עם דואל ביוס ועוד פיצ'רים - אבל היו לי בעיות עם כרטיס נווידיה 6800U שלי (לא הצלחתי להדליק Fast Writes)

היו לי שני לוחות אסוס בחיי, אחד 815 לפנטיום 3 ואחד היום (ראה מפרט) וזה פשוט עובד עם כל הכרטיסים וכל הדרייברים. (הפנטיום 3 עובד עד היום אצל ילדה בת 5)

אסוס יקרנים אבל הכי אמינים.

פורסם

אני ממליץ על אסוס. ניסיתי גם אביט וגם ג'יגה.

היה לי לוח אם אביט מסדרה MAX3 מלא פיצ'רים וקירור מיוחד - אבל הגשר הצפוני שלו כל הזמן התחמם.

אח"כ קניתי ג'יגהבייט גם כן מהסדרה הגבוהה שלהם, עם דואל ביוס ועוד פיצ'רים - אבל היו לי בעיות עם כרטיס נווידיה 6800U שלי (לא הצלחתי להדליק Fast Writes)

היו לי שני לוחות אסוס בחיי, אחד 815 לפנטיום 3 ואחד היום (ראה מפרט) וזה פשוט עובד עם כל הכרטיסים וכל הדרייברים. (הפנטיום 3 עובד עד היום אצל ילדה בת 5)

אסוס יקרנים אבל הכי אמינים.

בולשיט,עניין של מזל על איזה לוח וקומבינציה אתה נופל.

לא פעם נתקלתי בלוחות מעפנים של אסוס שלא זיהו CDROMים וכאלה. זה ממש שטויות והוכל תלוי על תיפול.

זה בדיוק כמו שלכל אחד יכולה להיות חווית קניה שונה בכל חנות.

בוקר טוב.

הזמנתי אתמול מחשב, אבל לא החלטתי על לוח אם, אצטרך להודיע לו מה החלטתי..

אמרו לי ש Abit יותר מהיר ואין הבדלים בשאר, ויותר זול.

מדובר בלוח : Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775

או זה : GIGABYTE GA-P35-DS3L

אני לא יודע להגיד לך מי מהם יותר מהיר,אבל אני הייתי הולך על הג'יגה בייט בגלל הקבלים המוצקים שלהם שמוארים להחזיק יותר זמן,כמובן שאל תשכח לקחת ספק טוב ובמקרה הצורך גם UPS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים