פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים לא, פשוט יש לי שריטה בכל מה שקשור לפרספקס, לדים וחריטות מרשים מאוד, אני ממש אוהב איך שזה נראה. מאוד אלגנטי, מאוד מדוייק, וההשתקפויות בחושך על הרקע מאחורה (עץ או לבד השחור?) עושות לי את זה
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר רשמתי שיש תמונה אחת עם עץ ותמונה על לבד (גם רואים). תעזרו לי להחליט איזה להשאיר
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים התכוונתי שלא הצלחתי להבין איזה מהם (עץ או לבד שחור) זה מה שרואים בתמונות בחושך.הייתי הולך על העץ, אבל הצבע של משטח העץ כרגע טיפה בהיר מדי לטעמי.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מגניבבבבבבבבב!סחתיין אח שלי! יצא פיצוץ!תנסה לגרום למסגרת להראות כמו עץ עתיק או אבן (אפילו לשים DHD עם LED אדום מלמעלה!)
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר על המסגרת אני אצייר משהו ואשרוף אותו עם מלחם ולאחר מכן אעביר כמה שכבות של לכה כדי שזה יהיה יותר כהה ומבריק.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים על המסגרת אני אצייר משהו ואשרוף אותו עם מלחם ולאחר מכן אעביר כמה שכבות של לכה כדי שזה יהיה יותר כהה ומבריק. קיויתי שתתכנן משהו כזה.
פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים בתור גם אחד בעל שריטה לפרספקס וחריטה אני חייב לציין שזה יצא פשוט מהמם, הלוואי עלי ציוד חריטה ממוחשב. אני לא יכול להפסיק להסתכל על זה.
פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים מחבר שריטה בלשון המעטה כל שנותר לי בפרוייקט הזה הוא לצרוב על המסגרת את מה שאני אחליט ולצבוע בלכה קצת כהה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.