פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים שלום לכולם,אני מעוניין ברכישת הנייד הנ"לhttp://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htmזהו Deal latitude D630 with nvidia display cardכולל התוספות: Vista buisness, 120GB 7200RPM, 2*1GB RAM, שימושים:תכנות, גלישה, משחקים (כמו NFS MOSTWANTED)אני אריץ על המחשב VMWARE, עם UBUNTU LINUX, לכן אני צריך מחשב עם 2GB זיכרון. חשובים לי הביצועים לכן משדרג לדיסק של 7200RPMמה דעתכם, גם בנוגע למחירתודה!
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים מחבר מה אתה רוצה לעשות איתו?היי שוב,לתכנת ב Visual Studio .NET 2005 ולקמפל כמובן.להריץ VMware , ומעליה לפחות LINUX אחד. ז"א בו זמנית VISTA רץ וגם LINUX רץ. לכן עדיף מאד 2GB זיכרון.רואה סרטים גולש ב FireFOX cheack emails in thunderbirdoffice use: word/excel/powerpointsome games like: Need for speed UG2/MostWantedבעתיד אני שוקל לקנות מסך 19", לכן בנתיים מסך 14.1" על הנייד מספיק לי.אני מריץ המון אפליקציות ביחד לכן זיכרון חשובלפעמים מעמיס על הדיסק לכן מתעקש על 7200RPMמקסימום תקציב זה 8Kאשמח אם אקבל חוות דעות שונות, תודה מראש
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים בעקרון נייד טוב, אתה יכול לשקול גם את ה- XPS M1330, כרטיס המסך שלו יותר טוב למשחקים...אני לא כלכך חושב שעדיף HD במהירות 7200 בניידים בגלל החיסרון בחום+בלאי+צריכת חשמל אל מול התוספת במהירות (שסביר להניח שלא תבחין בה) שהוא יתן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.