פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים לא יאומן. ממש רואים פרטים סודיים.זו הפעם הראשונה שרואים את הבסיס שלי.ממש מפחיד. רואים פשוט הכל!ד.א. מישום מה לא רואים את כרמיאל! חח... אולי זה המקום הכי סודי בישראל!! חחח
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים גם את הבסיס שמאוד מגניב וסודי שלי רואים שם!! והוא פי אלף יותר מגניב וסודי משלך...!!
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים מחבר ג'ובניקים...א. לא!ב. אולי לא ראיתם אבל יש ממש מקומות סודיים חשופים. תראו את איזור 51 למשל.
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים ^^ כשראיתי שאפשר לראות שם אפילו מטוסים קטנים ועוד במקום שמור כמו AREA 51 פשוט נראתי ככה ---> ועוד אם לשלם על הגרסאות המתקדמות יותר, אפשר לראות עוד יותר פרטים קטנים...
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים ג'ובניקים...השתחררתי לפני שנהואמרתי את מה שאמרתי קודם רק בשביל להראות שרק בשביל להגיד את זה הוא פתח על זה תראד...למקרה שלא הבנת.
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים הבנתי למה התכוונת בגלל זה אמרתי את זה בסיס סודי חחקח את זה בהומור לא ניסיתי להעליב או משהו כזה..
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים מישהו יכול לתת קואורדינטות של המקום עם הרזולוציה הכי גבוהה שם? כי זה משתנה ממקום למקום. בארץ הרזולוציה לא כל כך טובה.
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים מי שביקש לראות תמונות...Area 51, Uninc Nye County, NVאפילו מכוניות אפשר לראות...[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים למה לא נראה לי שזה באמת AREA 51? כאילו, עד כמה קשה כבר לעשות OVERLAY לאזור ההוא עם תמונה נחמדה של בסיס חיל אוויר ולתת לאנשים סקרנים לחשוב כאילו הם באמת רואים מה יש שם כשבעצם זה לא?
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים ועוד 2 תמונות...San Francisco, CALos Angeles, CA[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.