עבור לתוכן

רעשים בסאונד כשאני מפעיל סרט

Featured Replies

פורסם

כשאני מפעיל איזה סרט אז יש מן רעשים מוזרים כאלה מעצבנים שאי אפשר לראות איתם את הסרט איזה מקודד אני צריך לסדר את זה?

מישהו יכול לתת לי לינק

פורסם

זה בכל הסרטים ?

פורסם

באמת תבדוק קודם אם זה רק בסרט הזה או בכל סרט שאתה מנגן.

תבדוק גם באיזה קידוד מקודד הקול בסרט הזה. אתה יכול לעשות את זה או עם תוכנה בשם gspot שבודקת לך באיזו צורה מקודד הסרט ואם יש לך את המקודד המתאים על המחשב, או פשוט עם VirtualDub (בהגדרות הסרט).

אם חסר לך מקודד, אז או שתמצא אותו פה או שפשוט תגיד ונעזור לך ;)

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה עכשיו אני יבדוק עם התוכנה

דבר שני זה לא בכל הסרטים זה בחלק מה AVI וכמעט בכל MPEG

אחרי שהתקנתי מקודד ל XVID אני רואה סרטים במדייה פלייר הפוך הראש למטה רגליים למעלה (לא שזה תמיד רע אם אתם מבינים למה אני מתכוון :smoke:)

מה הבעיה?

ואם מישהו יכול לתת לינק בבקשה ל MPGו לסאונד של MPG זה יעזור לי מאוד תודה

פורסם

תתקין FFDSHOW אם עדיין אין לך.

כנס להגדרות, ושם לך ל - MISCELLANEOUS. שם יש לך אופציה של FLIP VIDEO.

זה אמור לפתור לך את הבעיה... ;)

פורסם

תתקין FFDSHOW אם עדיין אין לך.

זה מדהים איך זו תופעה נפוצה כל כך להמליץ על הפילטר הזה כדי להפעיל סרטי XVID. כשבעצם יותר פשוט להתקין את המקודד XVID עצמו בגירסאות חדשות בהם אין כבר בעיה עם תצוגה בסרטים חדשים.

הנה לינקים לדוגמה להורדת המקודד עצמו בכמה גירסאות חדשות:

http://nic.dnsalias.com/

http://www.roeder.goe.net/~koepi/xvid.shtml

ובכלל דעתי האישית היא שחבל מאוד שבכלל פיתחו את המקודד הזה, הוא אמנם מתחרה בDIVX ויש לו יתרונות לאלה שמכינים את הסרט בנוחות קידוד יותר מאשר קידוד בDIVX, כמו כן הוא מופץ בקוד פתוח, אבל הבעיה הגדולה היא שהוא עושה הרבה בעיות עם הפעלה של סרטים מסיבה פשוטה: המפתחים של המקודד משקיעים כל כך הרבה בשיפור המקודד עצמו והם שוכחים את הפילטר שאמור להציג את הסרט. מה שקורה שאין תאימות בין גירסאות ישנות של הפילטר הזה לסרטים שקודדו ע"י גירסאות יותר חדשות של המקודד עצמו. לכן מי שלא מעודכן בגירסאות חדשות של הפילטר נתקל בבעיות רבות עם סרטים חדשים.

פורסם

אני משתמש בגירסה לא הכי חדשה של הפילטר הזה ועדיין לא נתקלתי בבעיה בניגון של סרט כלשהו.

מעבר לכך יש בפילטר הזה תמיכה בשליטה בהמון פרמטרים שקשורים בסרט המנוגן, שאחד מהם הוא היפוך של התמונה.

באמת יתכן שהתקנה של גרסה חדשה יותר של מקודד XVID היה תופר את הבעיה, אבל אני אישית מאוד אוהב את פילטר הזה, ולכן ממליץ עליו.

פורסם

שני דברים.

הראשון הוא שגם בפילטר של המקודד XVID ניתן להפוך את המסך, ולא רק בffdshow.

השני, אולי אתה אישית ממליץ על הפילטר הזה משיקולים שלך, (ואני לא נגדך אני חושב שהוא פילטר מעולה שיכול לעשות הרבה דברים טובים) אבל אני חושב שיש מקום לציין שזה פילטר שבדרך אגב מפעיל סרטי XVID ושזה לא המטרה העיקרית שלו, ולא כמו הרבה אנשים אחרים שחושבים שללא ffdshow לא ניתן לצפות בסרטי XVID חדשים. זה אמנם פיתרון טוב אבל צריך לדעת שהוא לא הפיתרון הנורמלי.

פורסם

אני מקבל את ההערה שלך בנוגע לכך שהיה נכון לציין שהפילטר הזה לא פוטר את הבעיות של XVID והוא רק תוסף.

המטרה שהייתה לי בתגובה לת'רד הייתה לפטור את הבעיה שהוא הציג. אני מאוד אוהב את הפילטר הזה ואת השימוש בו - ולכן מצאתי לנכון לתת את הפיתרון הזה.

אני חייב להגיד לך בני שבזמן האחרון אתה מאוד אוהב להתפלסף על כל הערה שאני נותן בנושאים הקשורים לסרטים וכו'. אני לא מתיימר להיות סופרמן בנושא הזה, ואני בסך הכל נותן את הפיתרונות כמו שאני מבין אותם - ופותרים את הבעיות עבורי (ואני מקווה שגם עבור משתמשים אחרים). אני לא חושב שבכל תגובה שלי אני צריך לתת מדריך שלם לצופה המזדמן ולפרט את כל הפיתרונות עלי אדמות.

אני מציע שתשים לב לנימה המשתמעת מדבריך כשאתה נותן הערות - שלי לפחות נראת מתנשאת ומזלזלת.

אפשר להוסיף על כל תגובה של כל משתמש - אבל אין צורך לזלזל במישהו שלא נותן את הפיתרון המושלם - כמו שאתה רואה אותו.

ושוב תודה... :)

פורסם

תומר, הערות מהסוג שכתבת כותבים בפרטי ולא בדיון בפורום.

בכל אופן חבל שאתה חושב שאני מעיר הערות רק על תגובות שלך. כנראה שאתה לא קורא הרבה הערות אחרות שאני כותב גם בנושאים אחרים. בנתיים זה לא הפריע לאף אחד חוץ ממך ואני מקווה שזה לא מפריע לאף אחד בכלל. בכל אופן בקשר אליך אני אשתדל שלא להתערב בכלל בדיונים בהם אתה משתתף ולהעיר על דבריך כי אתה רואה את זה בצורה הלא נכונה.

דרך אגב אני חושב שהמכנה המשותף לשנינו ששנינו עוסקים הרבה בסרטים ולכן מן הסתם ששנינו נמצא לנכון להגיב על אותם הודעות שקשורות לבעיות בסרטים. אני אשמח אם גם אתה תעיר על דברים שאני כותב בשמחה, ואני לא חושב שצריך לקבל את זה בנימה אישית, לדוגמה בהודעה הזו בה צינתי שאת התופעה הזו של ffdshow אני מכיר אצל הרבה אנשים (בפורומים אחרים בכלל) מצאתי לנכון להעיר אותה עכשיו, גם כדי שאתה תשים לב בתור אחד שעוזר לאנשים בתחום, וגם כדי שאנשים אחרים שנתקלים בנושא לא יתבלבלו.

ושוב אני ממש לא מנסה להיות מתנשא זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות ואם זה נראה כך אז אני מבקש סליחה.

נ.ב. גם אני לא מתיימר להיות סופרמן בנושא הזה ובנושאים אחרים, אבל עם הנסיון שצברתי אני יכול לעזור לאנשים בעיקר מטעויות שלמדתי, כדאי שגם אתה תנסה ללמוד מטעיות גם אם הם טעיות של אחרים שמנסים לעזור.

פורסם

ראשית, חשוב לי להדגיש שאין לי כל בעיה עם הערות ותיקונים לדברי - נהפוך הוא. הבעיה שלי היא בנימה, ואם תרצה אני מוכן לתת לך כמה דוגמאות למה שאני מתכוון.

ושנית,ניסיתי לשלוח לך הודעה אישית בנושא ואפילו התנצלתי אם דברי לא הובנו, אבל לא השתנה דבר...

אני ממש לא מתכוון "לגרום" לך לא להתערב בדיונים האלה - אני חושב שיש לך ידע רב בנושא (אני חושב שידע רב משלי לצורך העיניין) ואני חושב שאתה יכול לתרום רבות לחברי הפורום בכלל ולי אישית בפרט.

שים לב לנימה בדבריך כשאתה רוצה להעיר משהו, זה הכל.

פורסם

אוקי לקחתי לתשומת ליבי, ואני שוב מתנצל !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים