עבור לתוכן

dvd to pc by usb

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר

תכנה שמאפשרת גישה מכניסת ה USB של DVD (למשל )

למחשב וקורא ממנו ישירות קובץ ,כאילו זה דיסק און קי

כך שאוכל במקום להעביר את הסרטים לדיסק און קי, אצפה ישירות מהמחשב

תודה

פורסם

אני לא ממש מצליח להבין מה אתה רוצה.

נסה לנסח מחדש את השאלה.

אתה מחפש תוכנה או ממשק?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה במקום לחבר ל DVD דיסק און קי

לחבר אותו למחשב,

ככלהנראה צריך תכנה שדתמה דיסק און קי

וכבל מתאים יציאות usb רגילות בשני הצדדים

פורסם

לא נראה לי שקיים כזה דבר אבל עם אתה כל כך רוצה אתה יכול לקנות הרד דיסק נייד יש לך מכשיר DIVX נכון? אם באמת יש פיתרון לחבר את המכשיר למחשב אני ישמח אבל לא ניראה לי שצריך פשוט תקנה כבל שמחבר תמחשב לטלביזיה הכי חיסכוני

פורסם

לא נראה לי שקיים כזה דבר אבל עם אתה כל כך רוצה אתה יכול לקנות הרד דיסק נייד יש לך מכשיר DIVX נכון? אם באמת יש פיתרון לחבר את המכשיר למחשב אני ישמח אבל לא ניראה לי שצריך פשוט תקנה כבל שמחבר תמחשב לטלביזיה הכי חיסכוני

שים לב שכמעט שום מכשיר DVD העצמאי לא מסוגל לספק מספיק זרם לדיסק נייד 2.5" אלא רק ל-DOK. אם אתה רוצה לחבר דיסק חיצוני דאג לקחת אחד עם ספק חיצוני.

פורסם

אם הבנתי אותך נכון, אתה רוצה בעצם שכל דיסק DVD רגיל יזוהה ע"י המחשב שלך כמו דיסק און קי.

אבל שרק תוכל לקרוא. ז"א, בעצם לחבר דיסק DVD בחיבור USB למחשב, נכון?

אתה יכול לקנות כונן DVD נייד.

כונן DVD נייד מתחבר עם USB.

מקווה שהבנתי אותך נכון כי אתה כותב מאוד לא ברור.

פורסם

להלן ביאור:

1. יש לו DVD עם כניסת USB

2. במקום להעביר אליו סרטים מהמחשב עם DOK הוא רוצה לחבר אותו ישירות למחשב וליצור LINK ישיר ביניהם בשביל להריץ סרטים מהמחשב

3. חיבור זה אינו אפשרי ולכן נוצרו כונני DVD קטנים עומדים כאלה שמתחברים למחשב ויוצרים כונן שיתופי ויש להם יציאות לטלוויזיה גם כן. משהו בסגנון הזה

http://www.mvixusa.com/mvixcompare.php

פורסם

קנה כבל שמעביר תמונה מהמחשב לטלביזיה הפיתרון הכי זול והכי שימושי

פורסם

SVIDEO שנמצא ברוב כרטיסי המסך עדיף על COMPONENT שנמצא ברוב מכשירי ה DVD ?

:kopfpatsch:

פורסם

אורי לא הבנת את הכוונה שלי יא מצחיק. אני אוותר לך הפעם, כנראה יותר מדיי שעות ברפא"ל :)

אמרתי ש COMMPONENT הרבה יותר איכותי מ SVIDEO ושלא יחשוב אפילו לחבר את זה ככה ועדיף כבר שישאר עם ה DOK להעביר קבצים ל DVD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים