עבור לתוכן

איזה לוח עדיף ה-ASUS A7N8X Deluxe או Epox 8RDA+ ואיזה היסטינט הכי כדאי לקנות?

Featured Replies

פורסם

גם ל-OC וגם בכלליות

ואני מעדיף קירור בלי רעש של F-16

תודה רבה

פורסם

לגבי לוח אם - EPOX נחשבת חברה טובה יותר ל- OC מאשר ASUS, כך שאם מדובר ב- OC סביר (מה שלא סביר להניח) אז לך על ASUS אחרת EPOX.

לגבי סינק איכותי ל- OC רצימי - ה- AX7 נותן תוצאות טובות עם מאורר גנרי == שקט. אבל הוא יקר 200~. במידה ויש לך מארז מאוורר מאד אז שווה לקחת בחשבון את ה- SK7 שעולה 180~ ונותן גם כן תוצאות טובות.

אם אתה רוצה OC סביר אז V7+ או V9, V11 של TT יכולים להספיק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה!

ואיזה זכרונות כדאי לקנות?

כדאי לשים TT Smart fun 2 על ה-AX 7?

פורסם

זכרונות של ווינבונד. אם אתה רוצה 512 והתקציב מרשה אז כמובן שני סטיקים של 256 ועדיף במהירות 400. לשדרוג עתידי אולי...

פורסם

תקן אותי אם אני טועה Forge, אבל גם במקרה והוא לא מעוניין בOC וגם במקרה והוא כן (ולא משנה אם זה רציני או סביר..) -אז בין כה וכה האפוקס יותר שווה. לדעתי לפחות, כל הפיצ'רים הזבלים של האסוס לא מוסיפים לו שום דבר מהערך שלו.

עריכה- בקשר למאוורר שעל הAX7, הTTSF יעשה את העבודה, צודק. קח אותו. שקט, זול וטוב, אך ורק לאוברקלוק כבד! (75cfm/48dBA)

אם אתה לא צריך אוברקלוק רציני, אלא סביר אז קח את הSF8025L של Vantec. (שקט וטוב גם הוא ביחס למחיר שלו.. (27cfm/21dBA)

פורסם

הSF2 יכול להיות חיית ביצועים וחמקן לא קטן. יש לו שליטת מהירות

פורסם

אם אמרת את זה כתגובה להודעה שלי, אז זהו שאני לא אמרתי שלא- אחרי הכל גם לא מסתכלים על חיישני הטמפרטורה ומתג הhigh/low.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני יקח את הלוח של אפוקס

וזכרונות אני יקח קורסייר 3500 cas2 שני סטיקים של 256

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים