עבור לתוכן

לא מצליח לחבר הגה+דוושות ישנים למחשב...

Featured Replies

פורסם

פעם (לפני 7 שנים -+) היה לי PS1 וקנו לי הגה+דוושות בסוני הם עבדו אחלה ושיחקתי איתם דיי הרבה.....

לא מזמן חיפשתי משהו בארון ופתאום מצאתי את ההגה ועלה לי רעיון לחבר אותו ולשחק ב NFSC אבל משום מה ראיתי שהוא לא מתאים !

ההגה אמור להתאים גם למחשב וגם לסוני (1), יש לו שני חיבורים אחד חיבור רגיל של סוני ועוד אחד שזה חיבור של 15 פינים,7 למעלה

8 למטה, ניסיתי לחבר אותו למשחב והחיבור של מחשב לא מתאים !(זה שהכי דומה לו)

יש מתאם כלשהו שאפשר להשיג ?

והאם יש טעם בכלל להתאמץ כי שמעתי שמשחקים עם הגה זה לא הכי הכי ...

תודה !

פורסם

יש לך שתי אופציות -

1) לצלם את החיבור ולהעלות, שנוכל לראות אם מישהו כאן מכיר את מה שאתה מתאר.

2) לברר את הדגם של ההגה כך שנוכל לבדוק עם איזה חיבורים הוא מגיע.

אופציה שלישית, לשיקולך ועל דעתך בלבד -

לקחת פטיש גדול גדול ולדפוק את החיבור למה שנראה הכי דומה לו למחשב, חזק חזק, ולהתפלל. אני אישית לא הייתי בוחר באופציה הזאת.

אני מציע בחום שתכתוב בכותרת (!) שההגה הגיע מPS1, כי כמו שהכותרת נראית עכשיו אי אפשר להבין שמדובר בחומרה שאינה יעודית למחשב.

פורסם
  • מחבר

אופציה שלישית, לשיקולך ועל דעתך בלבד -

לקחת פטיש גדול גדול ולדפוק את החיבור למה שנראה הכי דומה לו למחשב, חזק חזק, ולהתפלל. אני אישית לא הייתי בוחר באופציה הזאת.

טוב.... נגיד שלא רשמת אתה זה... :screwy:

ההגה מיועד גם לPS1 וגם למחשב ! וד"א ניסיתי לחבר אותו למחשב בן 8 בערך והוא מתאים !

והנה קישור :

http://www.computermedia.it/Play_Station/Volanti/FORCERACER.htm

ורשום על ההגה : FORCERACER ומאחורה רשום MADE IN CHINA ( :smile1:)

פורסם

גם לי יש ג'ויסטיק של כוכב כחול, אבל החיבור שלו כבר ישן אז קניתי ג'ויסטיק חדש.

לא נראה לי שיש מתאם או משהו כזה לדברים האלה...אז אם זה כל כך חשוב לך תקנה אחד חדש...

פורסם

יש לך כנראה הגה בחיבור ישן של ג'ויסטיק שמתחבר בד"כ לכרטיסי קול ישנים. בנוסף סביר להניח שהוא לא יתמך ב CARBON כי הוא תומך רק בדגמים ספציפיים, אני חושב שאפילו ההגה שלי שהוא דגם לא רע בכלל וגם לא ישן ומתאים גם ל PC וגם ל PS2 לא נתמך באופן מלא (Logitech driving force )

פורסם

לא יודע עם זה שווה תקנה כרטיס קול עם חיבור לג'ויסטיק אולי יעבוד אני לא בטוח לי יש סלרון 2.0GHZ לוח שנת 2001 של אסוס ויש לא את החיבור הזה וחיברתי כומפי של טינוקות לאחותי וזה לא עובד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים