פורסם 2007 במאי 318 שנים אני קניתי כונן חדש כתוב לי החתימה....250 GBאני שואל עם אני יכול לחבר אותו דרך החיבור השחור הזה....אני לא מוצא תמונה של זה.אבל עם אתם לא מבינים איזה אני יכול לצלם... אבל הוא יוצא מהספק כח.אז כמו שכתוב אני רוצה לדעת עם אני יכול לחבר את הכונן דרכו? (וכמובן עם כבל SATA)
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר המחשב לא מזהה לי את דיסק הקשיח... הוא אמור לזהות אותו לבד? או שאני אמור להגדיר אותו?
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר אתה מתכוון שהמחשב לא מזהה אותו ב WIN ?כן... ובדקתי זה לא הכבל וזה לא יכול להיות עוד דברים חוץ מהארד דיסק... או שאני לא עושה את זה נכון...
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר חיברתה את שתי אלה?כן את שתי אלו.... =[אני מזה מתבאס....ושוב אני מזכיר זה יכול להיות רק הארד דיסק...כל השאר עבדו על הארד דיסק שמותקן עליו הוינדוס
פורסם 2007 במאי 318 שנים ניסיתה גם רק את הכבל מידע וחיבור חשמל רגיל (מולוקס) ??אני מקווה שלא ניסיתה את שניהם יחד חחחכמו כן תן את הדגם המלא של הקשיח
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר דבר ראשון לא חיברתי את שתיהם אבל מה קורה עם כן?WD 250GB 7200RPM 16MB SATA2וכן ניסיתי כבר לחבר רק את החיבור הרגיל :'(
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר יכול להיות שחברתי את שתיהם =[[[[[[ אני לא זוכר.... אבל בהתחלה חיברתי רק אחד מהם וזה לא עבד.... ובנוסף לכך אני מרגיש שהדיסק עובד בפנים.... אבל המחשב לא מזה... אין איזשהו דרך להגדיר אותו איפשהו?
פורסם 2007 במאי 318 שנים עכבר ימני על המחשב שלי - ניהול - אחסון - ניהול דיסקים - תראה עם הוא מזוהה שםבמידה וכן תפרמט אותותזהר לא לפרמט את הכונן שיש לך עליו נתונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.