עבור לתוכן

דיסק קשיח נוסף שלא בשימוש יומיומי - שאלה

Featured Replies

פורסם

יש לי דיסק קשיח של 500 ג'יגה שעמוס בסרטים, ומן הסתם לא כל היום אני יושב וצופה בסרטים שבו.

יש לי 2 שאלות:

1. האם הבלאי של הדיסק הזה הוא פחות באופן משמעותי מהדיסק השני שבו מותקן וינדוס וכו'.

2. האם אפשר לכבות את הדיסק הזה ולהדליק אותו רק כשאני רוצה לצפות בסרט,כדי למנוע בלאי נוסף.

פורסם

כל עוד אתה לא עובד באופן אינטנסיבי עם ההרדיסקים (כמ עריכת סרטים אינטנסיבית וכו') אלא כמו משתמש ביתי רגיל אין לך מה

לדאוג מבלאי מיוחד. אין צורך לכבות אף הרדדיסק. צריך לזכור שהרדדיסק הוא רכיב מכני (בינתיים) ובסופו של יום מתישהו הוא ישבוק חיים.

פורסם
  • מחבר

דווקא בגלל שזה רכיב מכאני שמתישהוא ישבוק חיים, אני רוצה לכבות את ההארד דיסק כשהוא לא בשימוש. כמות כזאת של חומר אני לא יכול לגבות, לכן חשוב לו למקסם את אורך החיים שלו.

פורסם

האופציה היחידה שיש ב windows היא turn off hard discs שנמצא ב power options.

לא יודע איפה זה בויסטה, ואני לא יודע אם הוא עד כדי כך חכם כדי לגלות כל דיסק בנפרד.

פורסם

דווקא בגלל שזה רכיב מכאני שמתישהוא ישבוק חיים, אני רוצה לכבות את ההארד דיסק כשהוא לא בשימוש. כמות כזאת של חומר אני לא יכול לגבות, לכן חשוב לו למקסם את אורך החיים שלו.

בכוונה כתבתי את שני החלקים הכוונה שלי היא כזו - בשימוש רגיל עד שכבר ישבוק לך ההרדדיסק אתה כבר תקנה חדש כי הישן קטן

מדי.

פורסם

עצירה והדלקת הHD גורמת להרבה יותר בלאי מאשר כשאתה משאיר אותו כל הזמן דלוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים