עבור לתוכן

רוצה לעשות חור בגג של המארז. האם כדאי?

Featured Replies

פורסם

האם זה בכלל מוריד טמפ' משמעותית? יש לי 120 מקדימה, 70 על ההארדיסק, 92 מוציא מאחורה.

חייב לקדוח על הניטים או שיש דרך יותר טובה לעשות חור?

פורסם
  • מחבר

יש לי מקדח כוס אבל חייב לקדוח את הניטים. בעיה. האם זה עוזר בכלל לטמפ?

פורסם

זה יכול להוריד כמה מעלות..אבל אל תצפה למהפך..

פורסם
  • מחבר

כדאי 120ממ. יש לי 2 שקיבלתי עכשיו והם שקטים מאוד.(כל המאווררים שלי שקטים מאוד - שמתי שמן מכונות תפירה)?

פורסם

כדאי 120...כן

ואולי גם איזה גריל על המאורר... =]

פורסם
  • מחבר

יש לי אפילו גריל של 120. אנילא עושה OC, ולכן אני עדיין מתלבט אם לעשות את זה או לא.

פורסם

אם זה מאוורר של 120mm והמאווררים מסודרים היטב (ומקודם כול מה שאמרתי עכשיו לא היה) זה יוריד לך כמות משמעותית מהטמפרטורה.

אני רק הייתי ממליץ שתוציא את כול הרכיבים שלך מהמחשב לפני שאתה עושה את זה, בדיוק כמו שכתוב במדריך באתר. בכללי, אם אתה מכיר מישהו שיהיה לידך בזמן שאתה עושה את זה, עדיף (שטוב במודינג).

אני אישית לא נגעתי מעולם במקדם כוס ואין לי מושג על עוצמות קדיחה וכד' ולכן אני מדבר תאורתית בלבד, אני אישית מפחד לקדוח לי במחשב.. אולי אני יקדח במארז הישן אחרי שכבר יגיע החדש :).. רק כדי לראות שאני יודע.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת כנראה. אני מפרק את הגג. שם אותו על הרצפה או בדשא בגינה. עושה חור עם כוס. ומשייף. לא צריך להוצאי רכיבים. רק את הגג.

פורסם

למה שלא תוציא את כל הרכיבים ואז תעשה את זה על הגג בלי לפרק אותו? (אם אתה לא רוצה לקדוח את הניטים)

פורסם
  • מחבר

מה עדיף לקדוח 2 ניטים, או לפרק את כל הלוח אם?

פורסם

למה לפרק מחשב שלם...תפרק רק את הגג..

פורסם

איך מחברים את זה אחר כך?

פורסם

למה שלא תוציא את כל הרכיבים ואז תעשה את זה על הגג בלי לפרק אותו? (אם אתה לא רוצה לקדוח את הניטים)

איזה הצעה מטופשת זו?

אולי הוא גם ירוץ במעגל מסביב למארז במקום להפעיל את המקדחה? :kopfpatsch:

chenrp, כמו שכבר כתבו פה, אם הסידור הקיים סביר והטמפ' לא גבוהות במיוחד, חור נוסף לא יעשה הרבה הבדל.

כדי לחבר בחזרה את הגג תוכל להשתמש בברגים או ניטים חדשים (עדיף ברגים...)

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שחשבתי לעשות.

תגידו, איך לחבר את הגג עם ברגים? צריך אומים או ברגי פח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים