עבור לתוכן

עזרה בבחירת דרמל

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות דרמל איכותי ושישמש לי הרבה זמן כי אני משתמש בו דיי הרבה והתקציב שלי הוא בערך 300 שקל

ראיתי אחד של skil שאמור להיות מאוד טוב והוא בא עם ציר גמיש ומה שכתוב על הקופסה מאוד דומה לזו של דרמל

יש גם של hyundai שעולה רק 180 בערך אבל הוא לא נראה מקצוע ובא באריזה ממש דרגה ב

ויש גם של wolf שהוא דומה לhyundai

מה לדעתכם יותר טוב? למישהו יש את הזה של סקיל ויש לו פידבק

פורסם

אם אתה רוצה אחד באמת איכותי אולי שווה להשקיע בכזה של Dremel... יש לך מושג כמה הוא עולה?

פורסם

הסקיל טוב מאוד אבל תמיד עדיף את המקור Dremel

פורסם

הוולף חלש יחסית 120W אבל עושה את עבודתו לאט ובטוח ואני מוציא ממנו ביצועים מעולים

פורסם
  • מחבר

יש לי אחד של בלק ודקר אלחוטי אבל הוא עובד על 6 ולט והוא חלש אני דריך משהו טוב נראה לי אני אקנה את הסקיל

פורסם

אאל"ט אפשר להשיג דראמל מקורי בפחות מ400 ש"ח...

פורסם

מה זה אאל"ט?

פורסם

אם אני לא טועה :P

פורסם

It all makes sense now!

פורסם

מחזק את דבריו של IG, הדרמל המקורי לא כ"כ יקר היום (קניתי את שלי בזמנו ב380 ש"ח בערך) ויש אפילו מציאות באזור ה350 אם תחפש טוב

בכל מקרה, שווה להשקיע את ה"קצת" הזה כדי לקבל הרבה יותר..

אישית - בתחילת דרכי עבדתי עם דרמל של וולף, לאחר המעבר לדרמל המקורי, היכולת שלי השתפרה פלאים,

כמו כן, הדרמל המקורי בנוי ל"שדרוגים עתידיים" כמו מתאם לרוטר, רוטר שולחני וסטנדים למיניהם..

בניגוד לציר גמיש "שיש לכולם" (אם כי אצל דרמל הוא יקר יחסית)

בקיצור - מומלץ

פורסם

הWolf די מספק אותי...

תלוי מה הצרכים שלך:

- אם אתה תיגע בו פעם בשנה אזש שווה לקנות חיקוי זול, להלן Wolf ...

-אם אתה סבור כי תשתמש בו הרבה, ואתה צריך כלי חזק, לעבודה מסיבית יותר ושיחזיק יותר זמן, קח את הDremel לממרות שהוא יקר....

מוכרים אותו בהום סנטר ובאייס אם איני טועה.

יש גם את היבואן לדיקו. תעשה חיפוש בGoogle ותמצא את האתר, שם מופיעים המחירים, נקודות השירות, מה החבילה כוללת, ואביזרים נוספים שניתן לצרף לדרמל.

מקווה שעזרתי,

Aviko

פורסם

אני עובד כבר הרבה זמן עם דרמל עוד לפני ששמעתי בכלל על עיניין המודינג בהתחלה היה לי WOLF שהרגתי אותו די מהר הייתי עובד איתו מלא היום יש לי אחד שעובד על אוויר אז אם במקרה יש לך קומפרסור צמוד אליך (לאבא שלי יש :lol:) אז אני ממליץ על זה הוא הרבה יותר טוב מכל דרמל חשמלי גם מהמקורי

פורסם

רק שכלים פנאומטים זה דבר יקר בטירוף... בעיקר בגלל הקומפרסור.

פורסם

הוולף מצוין.

כמו שאביקו אמר פה, אם אתה מתכנן להשתמש בו מספר פעמים בשנה, אתה לא צריך את המקורי,

אבל אם אתה תשתמש בו הרבה, ובאמת יהיה לו שימוש, אולי באמת כדאי להשקיע במקורי.

אם תחליט שאתה לא קונה את המקורי, לך על הוולף, לא תתחרט :)

פורסם

בין וולף למצויין יש קצת מרחק... אבל בשביל 130 ש"ח הוא מאוד משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים