עבור לתוכן

"לא מצליח לפרמט דיסק wd2500ks"-פתרון הבעיה (להשכלה כללית)

Featured Replies

פורסם

הדיסק מחובר לבד וללא רייד ל asus p5w DH הוא מזוהה בשמו בביוס אם כי כudma5. כשאני עושה בוט עם דיסק של win xp אחרי הפורמט

הוא אומר שהפורמט נכשל (גם במלא וגם במהיר). מה עושים? אני לא מאמין שהוא דפוק פיזית כי היום הוצאתי מאריזה - הוא חדש לגמרי.

למישהו יש רעיונות?

פורסם

נראה כאילו ההרד דיסק תקול - אם זה של WD נסה את זה

אם לא צור קשר ונחפש לך תוכנת בדיקה

יש לך כונן דיסקטים?

נסה את זה

http://support.wdc.com/download/index.asp?cxml=n&pid=15&swid=2

תוכנה לבדיקת ההרד דיסק

יש גם גרסת CD ROM

http://support.wdc.com/download/index.asp?cxml=n&pid=15&swid=30

ואם הוא תקול - אז צריך להחליף

היה לי אותו דבר ב- Maxtor Diamondmax 10 שלי - קניתי חדש מהקופסא והיה צריך להחליף

(ממש להרבה אנשים יש דיסקים דפוקים של WD לאחרונה, קצת מדאיג אם גם שלך WD זה בערך החמישי החודש שאני קורא פה)

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התוכנות והדיסק עבר את כל הבדיקות (התקנתי xp על דיסק אחר אז עכשיו אני בוינדוס) ובכל זאת אי אפשר לפרמת

לא עם וינדוס ולא עם partition magic 8 !

ועוד עכשיו הדיסק תקוע בהגרת dynamic ואני לא מצליח להחזיר אותו ל basic כך שאי אפשר לתפעל אותו עם התוכנות של WD.

(לפי קובץ העזרה של וינדוס - אני מוחק את ה volume ואז אני אמר לקבל אפשרות: revert to basic אבל היא איננה.)

שמישהו יעזור לי בבקשה כי כל עוד הוא לא תקול אני חושש שלא יחליפו לי אותוו....

תודה מראש...

פורסם

לי הוא נראה כתקול, אם לחנות שקנית בה יש מוכרים נורמלים הם יחליפו לך (או לפחות יפרמטו לך)

פורסם
  • מחבר

הצלחתי לפרמט אותו בעזרת תוכנות על דיסק BOOT מה שלא באמת פתר את הבעיה:

1. אם אני מנסה לפרמט אותו שוב דרך ווינדוס הוא שוב נדפק ומאבד את הגישה אליו (למרות שהוא מופיע כתקין).

2.אם אני שם עליו image כלשהו של מערכת הפעלה ומנסה לעשות ממנו BOOT כל מני דברים ארעים קורים ולבסוף קריסה.

זה מקרה מאוד מוזר כי הוא מתנהג כאילו יש לו סקטורים פגומים אבל אף תוכנה לא מזהה זאת (הוא יוצא תקין בכל תוכנה שניסיתי).

יש איזה בעיה עם הסוג הזה של דיסק? הבנתי שאני לא הראשון....

פורסם
  • מחבר

יש עדכון:

1.החלפתי את הדיסק - והבעיה נשארה!

יש איזה אי תאימות בין win xp לדיסק.

יש מישהו שיודע מה צריך לעשות (כבר ניסיתי להתקין את וינדוס עם F6 ודרייורים אבל זה לא הלך).

מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

קודם כל אין שום בעיה עם XP והדיסק הזה - אני התקנתי ללא בעיות. איזה לוח יש לך? כ"כ החלפת כבל?

פורסם

אולי להתקין אותו על מחבר SATA אחר

פורסם

אולי יש בעיה עם הדיסק של המערכת הפעלה שלך... זה מקורי או צרוב?

פורסם
  • מחבר

הלוח: ASUS P5W DH ביוס 1901 (לא בטה)

הדיסק צרוב ממקורי (לא גירסה פרוצה אומ משהו) זה win xp pro sp2 יש סיכוי שזה קשור לדיסק?!?!

(ניסיתי להחליף קבלים+שקע)...

פורסם

כן אם הוא צרוב זה מה שעושה את הבעיה ,תנסה יחד עם דיסקט איתחול ,אם יש לך פלופי ...

http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm

פורסם
  • מחבר

לעשות boot מהדיסקט ואז לנסות להתקין ?

פורסם

לא, לעשות בוט ואז לנסות לפרמט

אח"כ תתקין רגיל

פורסם

אכן מוזר

אתה לא מגיע למצב של פרמוט של הדיסק בהתקנה של XP?

אני הייתי מנסה FIXBOOT וFIX שכרגע ברח לי יש 2 פקודות FIX שזה אחרי הפורמט הייתי מציע לך לעשות אותן ואמור להתקין

עדיין לא עוזר? נסה להשתמש בתוכנה של היצרן לעשות LOW LEVEL FORMAT

עוד אפשרות זה להשיג דיסק שנקרא HIRENS BOOT CD שבו יש לך מלא כלים מתאימים לפרומטים ובכללי לכל מיני בעיות עם המחשב. ודרכו לפרמט יש שם לפחות 5 תוכנות שונות למטרה זו

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לכל מי שמנסה לעזור. עכשיו יש עדכון חשוב:

העברתי את ההרדיסק למחשב אחר ובעזרת אותו הדיסק של xp עשיתי התקנה ללא שום בעיה בכלל (גם הפירמוט הלך חלק)

וזה אומר:

יש אי תאימות בין הדיסק ללוח אם (למרות שהוא כן מזהה אותו) או ביוס או שנייהם או בעיה בהגדרות בביוס.....

מה שברור הוא שזה הלוח שלי שלא מתיחס נכון להרדיסק (asus p5w DH עם ביוס מעודכן 1901).

למישהו יש רעיונות עכשיו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים