עבור לתוכן

הגיע הזמן לפתוח דיון S.T.A.K.E.R. Shadow of Chernobyl+עדכון עם צילומי מסך עמ 5

Featured Replies

• תגובות 78
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משחק טוב

פורסם

צריך לפתוח את הדיון כמה ימים אחרי שהמשחק יצא "האם כל הדחיות היו שוות את זה?"

פורסם

זה SP של STALKER שיצא סופית ב23 למרץ ממש אכשיו פרסמו THQ באופן רשמי

SP מדהים :xyxthumbs: :xyxthumbs:

l

http://www.dailymotion.com/video/x1dg1i_stalker-ingame

וואו, הטקסטורות במשחק הזה הן הכי טובות שראיתי, ובהפרש ניכר. כל טקסטורה היא bumped mapped, ומפורטת בטירוף, פשוט תענוג. פעם ראשונה שאני מתלהב כ"כ מטקסטורות מאז המשחק Unreal הראשון (שגם כנראה היה המשחק הראשון אי פעם שרנדר טקסטורות עם bump mapping)

רק דבר אחד לא מסתדר לי - אם המשחק אמור להיות כזה "ריאליסטי", למה צריך 80 כדורים כדי שמישהו ימות (אם זה אתה או אוייבים)? ואיך זה שמכת סכין אחת גם הורגת אוייב וגם מעיפה אותו לכל הרוחות, כשכדור רובה כמעט לא משפיע עליו?

פורסם
  • מחבר

וואו, הטקסטורות במשחק הזה הן הכי טובות שראיתי, ובהפרש ניכר. כל טקסטורה היא bumped mapped, ומפורטת בטירוף, פשוט תענוג. פעם ראשונה שאני מתלהב כ"כ מטקסטורות מאז המשחק Unreal הראשון (שגם כנראה היה המשחק הראשון אי פעם שרנדר טקסטורות עם bump mapping)

רק דבר אחד לא מסתדר לי - אם המשחק אמור להיות כזה "ריאליסטי", למה צריך 80 כדורים כדי שמישהו ימות (אם זה אתה או אוייבים)? ואיך זה שמכת סכין אחת גם הורגת אוייב וגם מעיפה אותו לכל הרוחות, כשכדור רובה כמעט לא משפיע עליו?

דווקא הורגים מהר לדעתי.. נכון שהגיבור מת לא כל כך מהר אבל את זה אפשר לשנות בהגדרות, כדור שפוגע בבן אדם בכלל לא מזיז את הבן אדם, מכה חזקה עם סכין יכולה להזיז הרבה יותר, אבל אני מסכים שזה קיצוני מדי במשחק.

פורסם

אכשיו שמאתי שהסרטון לא מ הגירסה הסופית של המשחק כי יש בו כמה טקסתורות מהבטות הישנות יכול להיות הוא היה צולם בזמן הפיתוח

אז יש סיכוי שכבר תיקנו את הקטע הזה או שאני חי באשליות, כי גם אני מאוד לא אהבתי שצריך להוצי את כל המחסנית אל מישהו אחד תחמושת במשחק עולה כסף >:(

זה מצחיק

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה בגלל אנומליות זה לא קשור ליריות...

לפי הבטא האחרונה 25משהו אנשים מתים דיי מהר...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

"At the end of the video we are suprised by a new release date: On 20th March, Tuesday, Stalker fans from US will be able to enter the zone."

וואי כמו שאפשר להבין היציאה של המשחק הוקדמה בארצות הברית ל20.3! שזה עוד יומים! טריילר מספר 25 http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=291&id=10543

פורסם

HOLY CRAP זה בערך עוד יום וחצי פה בישראל...

(למרות שאני לא חושב שזה נכון UNLEASHED לא הוציאו משהו)

פורסם

HOLY CRAP זה בערך עוד יום וחצי פה בישראל...

(למרות שאני לא חושב שזה נכון UNLEASHED לא הוציאו משהו)

זה לפחות עוד 10-12 יום בישראל

פורסם

היום ה 18 במרץ וזה יוצא ב20 במרץ באמריקה..

לכן לאחר תיקון חישוב בערך יומיים וחצי

פורסם

לארץ המשחקים מגעיים רק לאחר יצאה באירופה הגיעה זמן לדעת את זה 23 למרץ באירופה 10 יום אחרי זה בארץ

בדוק

TheReaperאבל אלוואי תהיה צודק!

יש חנות שמקבל את משחק 5 ימים בארך לאחר היצאה אבל זאת גירסה ברוסית

פורסם

לארץ המשחקים מגעיים רק לאחר יצאה באירופה הגיעה זמן לדעת את זה 32 למרץ באירופה 10 יום אחרי זה בארץ

בדוק

TheReaperאבל אלוואי תהיה צודק!

:lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים