פורסם 2007 בינואר 2418 שנים דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייתגיד יש לך את המשחק או את אחד הכטיסים שאתה מדבר בהחלטיות כזאת .אני לא יודע על איזה בועה אתה אבל רד ממנה כבר .תסתכל על הנתונים של R600 מול G80, ותבין לבד.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים נתונים על הנייר מעניינים לי את הת%$$% תגבה את מה שאתה אומר , הוכחות http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1922177#post1922177 תסתכל על oblivion המשחק הכי כבד היום, איזה פער. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים UriB אם אתה באמת מאמין לתוצאות האלה, כנראה איבדת לגמרי את ההגיון. דובר כבר רבות על כך שזה אתר ש-AMD העלו במיוחד, עם תוצאות מוטות ככל הנראה.לשם השוואה תראו את זה מהאתר של טום. אומנם ההגדרות מעט שונות, אבל ניתן להסתכל על היחסים בין כרטיסיNvidia ל-Ati ולהבין בקלות את המסר.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים יש לי מארז משנות ה2000 עלה לי 200 שקל.....ומדדתי אני יכול להכניס כרטיסים של 60 סנטימטר... רק חבל שיש לי לוח AGP
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים UriB אם אתה באמת מאמין לתוצאות האלה, כנראה איבדת לגמרי את ההגיון. דובר כבר רבות על כך שזה אתר ש-AMD העלו במיוחד, עם תוצאות מוטות ככל הנראה.לשם השוואה תראו את זה מהאתר של טום. אומנם ההגדרות מעט שונות, אבל ניתן להסתכל על היחסים בין כרטיסיNvidia ל-Ati ולהבין בקלות את המסר.אתה עושה צחוק, לא רק שבבנצ'מרק שלך זה בלי AA ו-AF8 לעומת AAX4+AFX16, ולא לקחת בחשבון שליבת G70 לא תומכת ב-HDR+FSAA.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים אני אומר שמספיק עם כול ההערות החסרת כול הגיון בוא נמתין ונראה .כי עם יתברר שגם INTEL ו- NVIDIA ינצחו במערכה נראה אם תקפל את הזנב או שתתנגח (כמו איזה נשיא לדוגמה...)ואתה יודע מה , לי יש חיבה רבה ל AMD ואתה גורם לי לרצות ש INTEL ינצחו בקרב .
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים וכמו שאומרים הגודל לא קובע, הביצועים כן מצטער, אבל זה נשמע ממש מוזר כשזה בא ממך... אצלך הכל קובע בדרך כלל חוץ מהשורה התחתונה - הביצועים. הת'רד הזה עם תוצאות של R600 נראה מוזר. לא הייתי סומך עליו (בעיקר בגלל שהוא משתמש חדש).
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים UriB אם אתה באמת מאמין לתוצאות האלה, כנראה איבדת לגמרי את ההגיון. דובר כבר רבות על כך שזה אתר ש-AMD העלו במיוחד, עם תוצאות מוטות ככל הנראה.לשם השוואה תראו את זה מהאתר של טום. אומנם ההגדרות מעט שונות, אבל ניתן להסתכל על היחסים בין כרטיסיNvidia ל-Ati ולהבין בקלות את המסר.אחי, עם כל הכבוד, לא ראיתי פה את R600 , יש פה הכל חוץ מנושא הדיון !הבנץ' הזה לא רלוונטי.זה שהG80 מובילה עכשיו - זה ידוע, אבל הדיון הוא על R600
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים תשמע, ה-R600 יוצא באיחור של ארבעה חודשים אחרי G80. במונחים של דורות כרטיסי מסך, זה המון זמן. הוא צריך להיות חזק מה-G80 משמעותית, כדי "לשרוד".
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים תשמע, ה-R600 יוצא באיחור של ארבעה חודשים אחרי G80. במונחים של דורות כרטיסי מסך, זה המון זמן. הוא צריך להיות חזק מה-G80 משמעותית, כדי "לשרוד".ונראה לי, זה יהיה כך.אבל, אתה יודע, בוא נחייה ונראה מה יצא שם.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים ונראה לי, זה יהיה כך. אבל, אתה יודע, בוא נחייה ונראה מה יצא שם. אני מאוד מקווה שאתה צודק
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים אני לא אתפלא אם ATI מנסים לעשות OC לכרטיסים שלהם בשביל לקבל 20 נקודות יותר ב-3D MARK מ-NVIDIA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.