עבור לתוכן

המחשב חם... מאוד! (צריך עזרה בפתרונות קירור)

Featured Replies

פורסם

אז ככה, בזמן האחרון, הכרטיס שלי מגיע לכמעט 100 מעלות במאמץ! אתמול, בביוס, הטמפ' של המעבד הייתה ~60+. החלטתי להשקיע קצת בקירור המחשב ויהיה נחמד גם להפוך אותו לשקט יותר.

אני מתכנן להחליף את כל המאווררים במארז (tt Soprano) ואת המאוורר של הכטיס מסך (6600gt) ושל המעבד (3500+).

למעבד חשבתי על BigTyphoon כי אני רואה הרבה אהדה כלפיו פה. לכרטיס מסך, אני רוצה לשים את ה-Arctic Cooling NV Silencer 1 Rev.2. אני עדיין צריך שני מאווררי 120 מ"מ ומאוורר 80 מ"מ למארז שלגביהם אני פתוח להצעות.

זה ייתן לי טמפ' נורמלית? אם לא, כדאי להשקיע בקירור מים כמו ה- Reserator של זלמן? זה דיי יקר... אפילו מאוד יקר.

כל עזרה תתקבל בברכה! :xyxthumbs:

פורסם

מומלץ קודם לסדר חוטים,לנקות מאוררים ואת כל המחשב וכו' זה אמור לעזור.

קירור למעבד כדאי BT שהוא מאוד שקט או שאתה רוצה קצת יותר ביצועים ויותר רעש קח את הנינג'ה פלוס.

אני ת'אמת חושב שאם אתה לא עושה OC אתה לא צריך משהו יותר מהפריזר 64

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני ילך על ה-BT למעבד. האנטק לכרטיס מסך טוב?

עוד דבר שאני צריך זה המלצות למאווררים למארז. איזה כדאי?

ניקיתי אבק מהמאווררים ומהגופי קירור של המעבד והכרטיס מסך וגיליתי עכשיו שהמאוורר של הכרטיס מסך שבור... זה נראה כאילו הפלסטיק שם התעקם והוא יצא מהמקום. זה מסביר את הטמפ' הגבוהה.

תודה!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

בקשר להיט סינק של המעבד, אני די מפחד להוציא אותו. אם אני יוציא אותו, אני יהיה חייב למרוח עוד פעם משחה טרמית?

פורסם

לא,אתה לא חייב עד כמה שזכור לי,אם אתה ככ מפחד לפחות תנשה לשאוב ממנו קצת אבק או משהו בסגנון

פורסם
  • מחבר

סבבה.

החלטתי להזמין את הדברים הבאים:

Tt BigTyphoon למעבד

AC NV silencer 1 rev 2 לכרטיס מסך

AC 120 mm fan X2 למארז

AC 80 mm fan גם למארז.

תודה על העזרה... אני מקווה להזמין השבוע. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים