עבור לתוכן

התלבטות האם כדאי לשדרג ל930 של VIEWSONIC או לקחת את ה912?

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך באחריות אצל היבואן הרשמי של VIEWSONIC פה בארץ (לא יודע אם מותר להזכיר שמות) הדגם של המסך שלי הוא VP191B, היבואן דחה אותי למשך שבועות לאחר שנאמר לי שיחליפו לי את המסך לדגם המתקדם יותר שהוא ה VP930 עד שלהיום דיברתי עם מנהל המעבדה שלהם והוא אמר לי שיחליפו לי למסך 912 שכרגע כן זמין במלאי שלו ואמר לי שאי אפשר להחליף את המסך לדגם המחליף הVP930 שנאמר לי מקודם שיחליפו לי שיגיע למלאי ושאם אני רוצה אני צריך להוסיף כסף עליו :pissed:

ממה שנמסר לי ממנהל המעבדה שלהם ה912 הוא דומה מאוד למסך שהיה לי...

אז מה לעשות? לקחת את ה192תחת אחריות או שבכלל אולי להוסיף כסף ולקחת את ה930? :nixweiss:

פורסם

אין בכלל השוואה, ה-VP191 וה-VP930 עולים בהרבה (תרתי משמע) על ה-VX912 וה-VA912 מכל בחינה אפשרית. אם אין ברירה, עדיף להוסיף כסף ולקחת את ה-VP930, השאלה כמה אתה צריך להוסיף בשבילו..

פורסם

אל תשלם יותר ואל תיקח את המסכים הפשוטים יותר - תדרוש בדיוק את מה שמגיע לך תחת האחריות.

אם אין לו במלאי, שיזמין!

זה לא אמור לעניין אתך.

פורסם

אנא שנה את הכותרת לאחת אינפורמטיבית יותר.

פורסם

היה פעם גם VP912. על איזה מסך בדיוק מדובר?

פורסם
  • מחבר

אין בכלל השוואה, ה-VP191 וה-VP930 עולים בהרבה (תרתי משמע) על ה-VX912 וה-VA912 מכל בחינה אפשרית. אם אין ברירה, עדיף להוסיף כסף ולקחת את ה-VP930, השאלה כמה אתה צריך להוסיף בשבילו..

אני חושב שזה בכלל לא פייר מצידם לקחת כסף על דבר כזה, אני לא מבין משהו... הבחורה שדיברתי איתה כל הזמן אמרה לי "נו מחליפים לך למסך מתקדם יותר מה?"

אל תשלם יותר ואל תיקח את המסכים הפשוטים יותר - תדרוש בדיוק את מה שמגיע לך תחת האחריות.

אם אין לו במלאי, שיזמין!

זה לא אמור לעניין אתך.

מחר נדבר איתם שוב ניראה מה עושים

היה פעם גם VP912. על איזה מסך בדיוק מדובר?

זהו שאין לי מושג, המנהל מעבדה הזה פשוט אמר לי שזה 912 וזהו הוא לא נתן שם מלא והוא אמר שזה מסך שמציג ביצועים מאוד דומים למה שהיה לי...

הדבר היחידי שקרוב לזה שראיתי באתר של ויוסוניק הוא בכלל מסך רחב :-\ יכול להיות שעל זה הוא דיבר?

http://viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/valueseries/va1912wb/

פורסם

כמו שאמרו פה הVP191 עדיף בהרבה הVX912 והVA912 (הVX טוב מהVA אבל זה לא קשור). הפנאל שלו הוא MVA לעומת הTN של שני האחרים.

ה930 משתווה לVP191, ברמתו.

איזה VP191 יש לך? כי יש שלוש דורות, אחד של 25MS, אחד של 16MS, שהכי נפוץ בארץ, והאחרון ה8MS, שיצא ממש מעט לפני הVP930.

גם אם יש לך את ה16MS, עדיין הוא עדיף על הVX912.

פורסם
  • מחבר

יש לי את ה8MS

האחריות על הפנים... אף פעם לא עונים שמה וכל הזמן דוחים אותי זה פשוט לא יאומן

פורסם

power to the people!

http://tluna.co.il/companies/subCategory.asp?catID=46&subCatID=66

יש לך שם אפשרות של "הוספת בית העסק" - אני אומר, לך על זה!

או לחילופין, שלח אימייל לVS ותסביר שהנציגים שלהם בארץ מציעים לך מסך נחות ממה שרכשת, למרות שיש לך אחריות מלאה + מתעלמים מהפניות החוזרות והנשנות שלך.

אני מדגיש שוב, אל תתקרב לVX912 וה-VA912 - הם אולי בעלי זמן תגובה נמוך יותר אבל לא מתקרבים לאיכות של המסך שלך.

פורסם

אם כבר אתם על הנושא במקום לפתוח תרד חדש אני אשאל כאן :

ViewSonic VP930BF

אן

G L1970HR

מבחינת מחיר יוצא לי הבדל של 50 ש"ח .

מה יותר כדאי ? ( צורך משחקים/סרטים)

פורסם

^^

אנחנו ממש לא על הנושא (מה שהיית מבין אם הייתה טורח לקרוא את הדיון)

תפתח דיון משלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים