פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים גם שהמילים יראו יפה וגם שהמשמעות תהיה יפה אם אתם צריכים מילון אז יש פה: http://www.zhongwen.com/ רק לרשום את המילה באנגלית
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מצאתי, זה היה קל למדי...המילים היו "get" ו-"life"יש לך מושג עם צריך "a" בסינית או לא? כי אחרת זה לא יהיה נכון תחבירית
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר מה יש לך? אני עושה את זה לרעיון עיצובי חדש למה לרדת עלי כי אני מחפש מילים זה לא משהו מסובך כל כך, (אולי זה קשה לך? או שפשוט אין לך מה לעשות בחיים חוץ מלהגיב שטויות בפורומים)
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אני יודע שזה עניין של טעם...אבל זה כבר נהפך לעניין של מושפעים.............ואם אתה רוצה משהו יפה אז עדיף שתמצא משהו לטעמך...
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר מושפעים? טוב נו חחח אני דיי אוהב יפנית וסינית (למרות השוני הגדול בין השפות) ויש בעיה אם זה לכל מילה יש אות וזה ממש קשה ליבחור, נגיד ויש מיליון מילים (ויש יותר בסינית כי לכל מילה יש דרגות שונות של כבוד (וזה אומר 4 דרכים להגיד את אותה מילה בערך))
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אני לא מצליח להעתיק...אבל אני היתי שם על הארון :"fuck " ו- "you"בדוגרי זה ממש מצחיק ;D
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר חחח כן אבל אם אני יסביר את זה לאנשים אני חושב שהם לא כל כך יוהבו את זה חחחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.