עבור לתוכן

כפתור פתיחת כונן - מיקום מחדש - שאלה

Featured Replies

פורסם

אני מרגיש קצת מפגר לשאול דבר כזה פשוט אחרי שאנשים כבר התחילו לתפוס ממני בפורום... מה לעשות אני יודע לעבוד עם הידיים אבל הידע שלי באלקטרוניקה שואף לאפס... אבל לא משנה... מי שעוקב אחרי הפרוייקט שלי בפורום יומני פרוייקטים יבין על מה מדובר.

אז ככה. השאלה הבאה מתרכזת באחת המטרות של המוד שהיא הסתרת הכוננים האופטיים. הדרך המקובלת והפשוטה היא פשוט להדביק פאנל על הדלת הקיימת וכל פעם שרוצים לפתוח את הכונן לוחצים על הפאנל שלוחץ על הכפתור מתחתיו. אני רוצה למקם מחדש את הכפתורים. בערך כמו בתמונה הבאה

cdbuttonzh7.jpg

למי שלא הבין העיגולים הכחולים זה הכפתורים

בשביל זה אני יצטרך 2 מיקרוסוויצים שאותם אני הולך להוציא מאיזה כונן CD ישן שהיה זרוק אצלי בבית. את הכונן פתחתי ממש לפני כמה דקות וזה מה שראיתי

image1qv9.jpg

4 רגליים לכל כפתור. הימניות (מתוחמות באדום) מובילות לאנשהו.

שאלה ראשונה: מה הרגליים השמאליות עושות בדיוק?

שאלה שניה: איך אני יודע מה ה + ומה ה - ברגליים?

שאלה שלישית: זה בכלל משנה מה + מה -?

פורסם

כל מה שהמיקרו סוויצ' עושה זה סוגר מעגל. אין לזה קוטביות או חשיבות ל+/-. שתי הרגליים שסימנת הן הרגליים שבפועל משמשות את הכפתור לסגירת המעגל. השאר נועדו לחיבור יציב ללוח המודפס של הכונן. אתה יכול בשקט להלחים חוט לכל חור שהקפת באדום ולחבר לזה סוויצ' שתמקם איפהשהו במארז.

פורסם

כל מה שהמיקרו סוויצ' עושה זה סוגר מעגל. אין לזה קוטביות או חשיבות ל+/-. שתי הרגליים שסימנת הן הרגליים שבפועל משמשות את הכפתור לסגירת המעגל. השאר נועדו לחיבור יציב ללוח המודפס של הכונן. אתה יכול בשקט להלחים חוט לכל חור שהקפת באדום ולחבר לזה סוויצ' שתמקם איפהשהו במארז.

בדיוק, אל תתיחס ל2 הרגליים האחרות...

פורסם

טריק נחמד וידוע

אגב

אתה לא חייב מיקרו סוויט'שים, הייתי ממליץ לך להכין "אזור" של כל המתגים שיהיו בפרוייקט

ואם כבר - תמשוך גם את הכבל של הלד (תוכל למקם אותו עם הHDD\POWER ON וכו'.. רק יוסיף לדעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים