פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים אז כניראה "שהיה" צורב.... הוא כבר לא.... אם אתה מבין אותי.......פשוט קח צורב מחבר ותחבר אותו למחשב שלך.... ובמקביל תקח את הצורב שלך למחשב של אחרולפי התוצאה כבר תדע......
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר אין מצב!..הצורב היה דיי חדש..ואיך אתה מסביר את זה שבמחשב הישן הוא כן עבד..?במחשב החדש שהופעל כשעתיים אחרי הוצאת הכונן מהמחשב הישן וחיבורו בחדש..
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מה קשור הג'מפר אם המחשב כבר מזהה אותו.... כצורב רגילכלומר הג'מפר בסדר....... לא????לדעתי הוא משתמש בתוכנת צריבה שהיא ללא דיוידי........... זה הכלתתקין תוכנת צריבה לדיוידי... ואז תראהיכול להיות בעייה של זיהוי לא נכון של הכונן.תוציא את הג'אמפר מהכונן ותבדוק האם הוא עדיין מזהה אותו
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים נו באמת........... המחשב זיהה ועוד איך זיהה........ אתה לא זיהית... חחחחחחחחצרוב כבר איזה דיסק שתרגע ידידי........... הצורב שלך יופי מזוההשמת לב ל DEVICE TYPEמזהה יופי מזההאגב מה עם הצהוב הלא יפה שזה שם??? אתה תטפל בו נכון??
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר אבל זהו שהנרו לא מזהה לי..טוב שמעו.. אני שם להורדה גירסה 7 וניראה אם הוא יזהה..בנתיים יש לי EXPREES.. חח לא היה לי זמן להוריד אז התקנתי מה שהיה לי על דיסק..
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים האמת שצריך לדעת לקרא נכון כלומר לשים לב ולא להנעל על משהו...רק כך לומדים.... נסיון החייםותסדר את הצהוב.....Ethernet Controller
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים זה מה ששולט על כרטיס הרשת...זה ניראה מכאן כאילו לא שתלת את הדרייבר של הקונטרולר של הרשת זה שבא עם דיסק שלהלוח אם.....אין לך בעיות גלישה??
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים האמת שצריך לדעת לקרא נכון כלומר לשים לב ולא להנעל על משהו...רק כך לומדים.... נסיון החייםותסדר את הצהוב.....Ethernet Controllerזה מה שקורה שעייפים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.