עבור לתוכן

איזה לדים לקנות? +מיקומם במארז

Featured Replies

פורסם

אני חושב שעדיך 2 שרות כאלה של לדים. וגם זה לא חייב להיות פרספקס, כל דבר שיש לך בבית..

פורסם

תעשה שורה אחת של 10 לדים בגג המארז ותכוון את הפס בזווית לכיוון הלוח אם .. זה יעשה את העבדה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה חבר'ה. :)

קניתי 5 לדים כחולים ו5 אדומים. 5 בחוזק של 8000 MCD ו5 בחוזק של 14000MCD.

קניתי גם נגדים ולוח הלחמות ומחר אני אגש לעבודה.

המחיר הכולל שיצא הוא 47 שקל. מחיר סביר לא?

ייתכן ואצטרך להתייעץ איתכם לגבי כמה דברים עוד כי זאת הפעם הראשונה שאני נוגע בנושא.

עריכה: טוב חבר'ה אני כבר זקוק לעזרתכם. בחנות אמרו לי שהלדים שקניתי עובדים בין 1.7-3 וולט. אבל כאן מדובר בטווח. איך אני יודע באיזה ערך קבוע הם משתמשים? האם קודם הנגד סופג כמות וולט מסויימת והשאר הולך ללד?

למשל אם קניתי נגדים של 470 אוהם אז בעצם הנגד סופג 9.4 וולט נכון?(470*0.02) ואז נותר ללד לספוג 2.6 וולט. האם הבנתי נכון או שאני עושה סלט?

מעניין שבחנות דווקא המליצו לקנות נגדים של 1000 אוהם וקניתי גם כאלה. אבל מהחישוב שאני עושה יוצא שצריך לפחות 20 וולט מה שלא קיים במחשב.

פורסם

הלד קובע את המתח, הנגד קובע את הזרם.

הלד כבר יקח כמה שתיתן לו, והשאר יפול על הנגד. לפי המתח שיפול על הנגד, תוכל לחשב כמה זרם יש במעגל.

בכל מקרה, תעשה search.gif, על כל השאלות שלך ענו כבר עשרות פעמים.

פורסם
  • מחבר

אני מבין שמסתובבים כאן לא מעט חבר'ה שכנראה מפרסמים שאלות בלי לקרוא קודם. כבר ערכתי חיפוש על כל ערך אפשרי הקשור ללד(לד, LED, אולטרה ברייט) וקראתי את כל ההודעות שהיו כאן.

אך תמיד לקחו כמובן מאליו שהלד לוקח וולט מסויים ולא טווח. ברוב המקרים ציינו שהוא לוקח 3 וולט. אלה שלי מיועדים לעבוד בין 1.7-3 וולט. אם הוא עובד בערך ב3 וולט - אז מצויין, הנגדים שקניתי יתאימו. אבל מה אם 'בא' לו לעבוד ב1.7 וולט? ייתכן ומשהו כאן אני לא מבין בגלל הידע המוגבל שלי באלקטרוניקה. אודה לכם אם תוכלו להסביר. מבחינת אופציית החיפוש - באמת שמיציתי אותה קודם כל.

פורסם

אתה צריך נגד 100 אום כדי לחבר לד אחד ל 5V

ונגד של 470 אום כדי להתחבר ל12V..

הכל השאר זה חיושבים פשוטים של חיבור וחיסור..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים