פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים איך אני יכול לסרוק מסמך ולשנות אותו במחשב?אני סורק משסך למחשב ואני רוצה לערוך אותו קצתאיך אני משנה?בעזרת איזה תוכנה WORD?כי אם WORD אני לא מצליח..
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים אם אתה צריך לשנות כמה אותיות או מספרים, אז אפשר גם בצייר (Start - Run - mspaint)אבל אם זה משהו יותר רציני, לא תוכל לעשות את זה בלי תוכנת עריכה מקצועית.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים אם יש לך את המספרים שאתה צריך במסמך, אתה יכול להעתיק ולהדביק אותם למקום הדרוש. אם אין לך את המספרים שאתה צריך, אז אין מה לעשות. קצת הגיון :
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים בטח שאפשר, סמן את החלק שאתה רוצה להעתיק עם כלי הבחירה (ריבוע מקווקו) ותשתמש בקיצורים ctrl+c להעתקה, ו ctrl+v להדבקה (או בלחיצה על כפתור ימני) ותגרור את החלק המועתק למקום המתאים.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים גם בצייר אתה לא יודע להשתמש? אתה בוחר עם כלי ה Select את המספר הרצוי, חשוב מאוד לדייק כאן ולא לצאת יותר מדי מהקווים או להיפך - שבמסגרת יהיה רק המספר. לחצן ימני - העתק - הדבק. ואז מופיע לך עותק של הקטע שבחרת, אתה שם אותו במקום המתאים וזהו.
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים נו איזה פתרונות אתם נותנים לו...למה שלא ימשיך ככה שעה?!יש תוכנה שנקראת ליגטורה, היא מיועדת לשם כך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.