פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מה קורה חברים!.. שנים אומנם לא הייתי פה.. אבל יש עוד כמה אנשים שזוכרים אותי ושואלים לאן נעלמתי.. אז ואלה אני פה.. בכול מקרה חיכיתי וחיכיתי והינה הוא פה 6400 בנתיים על נינגה ובקרוב כבר יהיה על הרבה דברים אחרים.. חייב לציין מנסיון שלי המעבד חמוד מאד מאד!! פשוט חיברתי אותו נכנס לביוס הכול על מתח סטוק!!! חוץ מהמתח של הזיכרון... והינה 3400 מגהרץ!! עם CL4 כי עוד לא שיחקתי גם בזה וכי הוינדוס מת אז בנתיים נתקין וינדוס! אבל הינה תמונה ראשונה!! תזכרו מתח סטוק ועם CL4 שאפשר הרבה יותר חח ובכלל הכול סטוק!! מעניין לאן אפשר להגיע... : : לוח גיגהבייט DS4 עם ביוס מיוחד במיוחד של DQ6 שנעשה במיוחד בשבילי.. תאחלו בהצלחה.. יחיאל [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אחלה OC. זה עם קירור נינגה? עם מתח סטוח? פששש,אהבתי. אחלה FSB מחכים ל4GHZ אם אפשרי
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר קצת משחקים.. והינה 16 שניות ו3600 מגהרץ.. לא לשכוח אוויר!.. פשוט לראות את המתח ולבכות חחיחיאל[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים הופה יחיאל חזר!!! יופי טופי נתחיל לראות כאן C2D בכמויות עכשיו - ואני אוהב את זה...
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים על אויר?! סחתיין!! תן לו בגז.... ד"א הלוחות של ג'יגהבייט מפתיעים אותי כל פעם מחדש....
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר המעבד הזה פשוט פצצה מתקתקת חח אין פלא שאמרו שזה הסטפינג הטוב ביותר.. טוב זהו לדעתי הגעתי לקצה היכולת של המעבד על אוויר ולדעתי זה בין המכובדים ביותר!!!! 3720 מגהרץ על אוויר!!!! שהשיא עולם למעבד הזה בכלל על גז הוא 3900 כך שתראו כמה קרוב אני חח.. בקיצור אני מתחיל להרכיב את המערכת גז למעבד תוצאות בקרוב מובטח.. תהנו וכמובן 15 שניות!!!!! חח הציפייה שלי היא 4 גיגה ואיזה 14 שניות לפחות!!!!!!! נחייה וניראה... יחיאל [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.