פורסם 2006 ביולי 719 שנים המחשב שלי מאתחל את עצמו לבד וזה התחיל לקרות כמעט מהרגע שקניתי אותולפני שנה וחצי לערך ( מדובר בפנטיום 4 ) המחשב היה אין ספור פעמים במעבדה תחת אחריות אך כל פעם הבטיחו לי שהבעיה נפתרה או "לא ראינו שום תקלה"אחרי שפסלתי כל אפשרות הגיונית אחרת די ברור לי שהתופעה של האתחול מחדש קוראת בגלל התחממות של המעבד שלפי הביוס מגיע לסביבות 70 - 75 מעלותהמאווררים של המעבד ושל הלוח עובדים ואני אפילו מנקה אותם עם ספריי לחץ אויר כדי למנוע הצטברות אבק שיכולה לסתום את המאוורר אך ללא הועיל המחשב מתחמם ומאתחל את עצמו לפחות מספר פעמים ביוםלאחר שהסברתי את הבעיה מה האופציה הטובה ביותר למניעת ההתחממות תודה מראש לעוזרים
פורסם 2006 ביולי 719 שנים היטסינק חדש, השקעה של 150 שקל ומעלה... אבל תנסה לסדר ת'כבלים שלך... כל הIDE והSATA למיניהם... ולא חייב שזה יהיה מחום... תן מפרט של המחשב שלך...
פורסם 2006 ביולי 719 שנים תבדוק את המשחה טרמיתותחזק את הזכרונות ותנקה להם את המגעים!!זאת גם יכולה להיות בעיה
פורסם 2006 ביולי 719 שנים מחבר להלן המפרט :מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 800MHz FSB כרטיס מסך NVIDIA Geforce FX 5200 128MB לוח אם ASUS P4S800D מאוורר acpi אזור תרמי של acpiחוץ מזה עשיתי בדיקה כיביתי את המחשב למספר שעות וכשהפעלתי מחדש נכנסתי לביוס הטמפרטורה היתה 45 מעלות והיא עלתה תוך עשר דקות לכמעט 70 וזה בלי להתחיל לעבוד בכללאם תוכל להיות יותר ספציפי לגבי מה עלי לעשות אני אשמחתודה
פורסם 2006 ביולי 819 שנים להלן המפרט :מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 800MHz FSB כרטיס מסך NVIDIA Geforce FX 5200 128MB לוח אם ASUS P4S800D מאוורר acpi אזור תרמי של acpiחוץ מזה עשיתי בדיקה כיביתי את המחשב למספר שעות וכשהפעלתי מחדש נכנסתי לביוס הטמפרטורה היתה 45 מעלות והיא עלתה תוך עשר דקות לכמעט 70 וזה בלי להתחיל לעבוד בכללאם תוכל להיות יותר ספציפי לגבי מה עלי לעשות אני אשמחתודהתנסה משחה טרמית. המחשב שלי היה על 60+ מעלות ( יש לי פרסקוט) מרחתי משחה טרמית (ארטיק סילוור 5), משחה מצויינת והטמפ' ירדה לי ל38 מעלות במנוחה ,ו45 בעבודה.
פורסם 2006 ביולי 819 שנים מחבר זה לא הספק הוא כבר הוחלף היה הרבה ניסוי ותהייה על המחשב זה רק בעית התחממות יתרלא כבלים לא תקינים לא ספק וכוlon אם תוכל להדריך אותי מה לעשות באופן יותר פרטני אני יודה לך כי אין לי מושג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.