פורסם 2006 ביוני 3019 שנים המחשב שלי ניתקע כשאני משחק במשחקים.ניסיתי את זה על CS 1.6 ועל CALL OF DUTY 2 וכל הזמן שאני משחק במשחקים האלה אחרי כמה זמן המחשב פשוט ניתקע ואז אני חיב לעשות RESTART.מישהו יכול לעזור לי?יש לי ספק ג'נרי וכרטיס מסך RX 600XTאני חושב שהבעיה היא או בספק או בכרטיס מסך.
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים ייעזור אם תביא את מפרט המחשב ואת העוצמה של ספק הכח.נראה שהתקיעות נגרמות כתוצאה מהתחממות, תבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך.
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר מפרט:MSI 915G 775Intel pressocet 3.0MSI RX600XT PCI Eceno ddr 400 mhz 256*2samsung SATA 80 GBספק מארז וזכרונות (נירא לי שהם ג'אנרים(ceno))הספק EVER POWER (ג'נרי) 350 וואט(החברה רשמה ככה)אני לא יכול לבדוק טמפרטורות של כרטיס מסך.התקיעות באות ממש מהר אחרי שאני מפעיל את המשחק ומשחק בו כבר.בערך איזה מאיזה דקה עד 10 דקות מאקסימום.או אפילו 5 מאקסימום.טמפרטורות לא של מנוחה ולא של מאמץ הם(בינוני):לוח אם 41מעבד 47דיסק קשיח 43עריכה: בדקתי ואחרי שתי דקות המחשב נכבה אחרי שהפעלתי את ה CS.ובמקרים אחדים אבל ממש אחדים זה לא תוקע לי את המחשב אבל זה ממזער את המשחק ואז אומר שיש לי בעיה משהו בכרטיס מסך ואז יש לי אפשרות SEND/DONT SEND. ואז אני עושה לא לשלוח ואז אני חוזר למשחק ואז אחרי כמה זמן כרגיל המחשב ניתקע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.