פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מחבר כמו שדימשקי אמר המאוורר שאני דיברתי עליו הוא דו כיוונוי... היחס CFM/DB שלו דיי דומה ל ARCTIC COOLING Arctic Fan 9 אבל הוא דו כיווני וזה יתרון לדעתי.. ככה שבסופו של דבר אפשר לסכם שאין חדש תחת השמש (או לפחות המארז...) אני כרגע קצת מיתלבט בין הEverCool EGF-9 שהוא ממש חרישי (16DB) ניראה דיי סבבה אבל חלש (24CFM) והוא גם יקר יותר אל מול ה AF9225 שהוא דיי שקט (24DB) זול וגם חזק יותר (34CFM) אבל צריך מוד קליל.. ומניסיון שלי אם מספר מאבררים הם לא חוזרים לאותה רמת שקט אחרי פירוק
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים כמו שדימשקי אמר המאוורר שאני דיברתי עליו הוא דו כיוונוי... היחס CFM/DB שלו דיי דומה ל ARCTIC COOLING Arctic Fan 9 אבל הוא דו כיווני וזה יתרון לדעתי.. ככה שבסופו של דבר אפשר לסכם שאין חדש תחת השמש (או לפחות המארז...) אני כרגע קצת מיתלבט בין הEverCool EGF-9 שהוא ממש חרישי (16DB) ניראה דיי סבבה אבל חלש (24CFM) והוא גם יקר יותר אל מול ה AF9225 שהוא דיי שקט (24DB) זול וגם חזק יותר (34CFM) אבל צריך מוד קליל.. ומניסיון שלי אם מספר מאבררים הם לא חוזרים לאותה רמת שקט אחרי פירוק לי אף פעם לא היה ניסיון עם מאבררים..אבל עם מאווררים היה לי ומה שאתה אומר שגוי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.