עבור לתוכן

הדיסק קשיח מת, מה עושים? :/

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה, לאחר שהלוח מת לפני כשבוע או קצת יותר.. עכשיו גם הדיסק קשיח.. אני לא יודע מה קורה פה... אבל אני כבר ממש מתעצבן

הדיסק הוא WD SATA 160GB ויש אחריות עליו ל3 שנים אצל הדובים... יש דרך שאני יכול להחיות אותו בלי לשלוח אותו עד קיסריה?!? יש שם ממש דברים חשובים.. אני מעדיף אפילו להציל אותם מאשר את הדיסק עצמו.

פורסם

אתה יכול לשלוח את זה לבדיקה אצל חברה שמשחזרת נתונים...

הבדיקה עצמה עולה 100-150 שקל..

ולאחר מכן יגידו לך כמה יעלה השיחזור..

השאלה אם זה משתלם לך כול העניין..?

פורסם
  • מחבר

אוקי אני לא בטוח בעניין.. אבל כמה יעלה לי תיקון ההארד דיסק? או אפילו העתקה זהה כמה שאפשר להארד דיסק חדש?

פורסם

שוב תלוי בנזק..

זה יכול להיות 400-600 שקל ויכול הגיע לאלפי שקלים תלוי...

פורסם
  • מחבר

הרדיסק חדש 200 גיגה עולה איזה 600 שקל.. עדיף חדש אתה אומר :]

טוב זה חרא :]

חח תודה.. לא יודע מה יהיה.. אני פשוט אשלח את זה לפנדה ה*********... יחד עם הלוח האם שקרס ונראה מה יהיה...

עוד שאלה.. אם כשקניתי תמחשב אצלם אז גם הם עשו הרכבה אני יכול לשלוח את הלוח ואת ההארדיסק בנפרד? כאילו בלי המחשב?

פורסם

כן אבל הם אבל הם יהיו יותר פגיעים במצב הזה...

אם אתה שולח אותם בנפרד מהמארז תצפה אותם טוב ב"פצפצים" ושאר הגנות...

ומה זה משנה במלא אתה לא יכול לעבוד עם המחשב בלי לוח אם וHD....

ומארז לשלוח זה יותר כסף אז גם זה שיקול...

פורסם

מנסיון רע מאד שהיה לי השבוע, בדיקה של דיסק מת עולה 20 דולר+מע"מ ומחיר שחזור (אם זהאפשרי בכלל) עולה 100 עד 600 דולר + מע"מ, תלוי כמה הנזק חמור, כמה חומר היה בדיסק וכמה שעות עבודה צריכים להשקיע בזה...

זה שווה רק אם מדובר בחיים או מוות, או בעסק טיפש מספיק שלא עשה גיבוי לחומר חשוב

לשירים וסרטים זה לא כדאי.

פורסם

מה יש לעשות במצב כזה? לחשמל אותו ולצעוק clear

אין מה, וגם לי זה קרה זה פשוט קריזה

אל תשלח אליהם שלא יגידו לך "תשמע אולי בגלל שזה נשלח...."

--------

שיחזור מידע עולה אלפי שקלים.

פורסם
  • מחבר

זה עבודה של אמא.. כאילו לימודים כזה כל מיני autocad... לא יודע אולי היא לא צריכה את זה כל כך..

אני נראה לי באמת ישלח את זה לדובים.. כי בדוגרי הם זונות.. משו לא נראה להם ישר הם קופצים על זה "למה פתחת, למה נגעת, אתה הרסת, זונה זונה" כל מיני כאלה..

אממ טוב נו בינתיים אני על הלוח ועל ההארדיסק של אבא ושאר החומרה שלי.. הלוח אם השני אצל דוד שלי הוא הולך לעבוד על איזה יבואן.. כי הוא עובד איתם משו כזה :] נקווה שיחליפו לי את זה..

אממ בקשר להארדיסק.. אני לא יודע.. נראה.. אולי אני ישלח את זה בדואר רשום.. יעלה איזה 50 שקל אבל לפחות אני לא צריך לשלם 600 שקל.. יש לי אחריות של 3 שנים אני חושב אז הם 100% יחליפו לי..

בינתיים צריך ללמוד היסטוריה.. אז זה די בעדיפות שניה אצלי כרגע.. מזל שזה סוף שבוע ;-)

לילה טובבבבבבבבבב :] נקווה לטוב.

פורסם

אוקי אני לא בטוח בעניין.. אבל כמה יעלה לי תיקון ההארד דיסק? או אפילו העתקה זהה כמה שאפשר להארד דיסק חדש?

הבדיקה עולה 100 ש"ח בערך, והשיחזור עצמו עולה כ-400 דולר (המחיר של הבדיקה מקוזז).

פורסם
  • מחבר

http://click-a.com/recovery/index.php?page=faq.html

מהי העלות של שחזור מידע

כל מקרה שחזור מידע הוא בפני עצמו ולכן אין מחירון או מחיר אחיד שאפשר לפרסמו על גבי האתר

כל מקרה עלויות השחזור בחברתנו הינן זולות ועממיות יותר

אהא :]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים