עבור לתוכן

קניית כרטיס מסך בחנות נפרדת משאר המפרט?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. יש לי עוד שאלה לגבי הכרטיס מסך שהחלטתי לקנות - CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO .

הבעיה שאני לא מוצא אותו בשום חנות חוץ מנעה, ולא הייתי רוצה לקנות את כל המחשב שלי ממנה (מרחק).

הדרך היחידה היא לקנות את המפרט בחנות אחת ואת הכרטיס להזמין מנעה - ואני מתלבט לגבי זה. האם זה לא פתח לבעיות עתידיות בשרות תיקונים (אחד יגיד שאין לו מושג איך כרטיס מסך שלא נקנה אצלו השפיע על המערכת, והשני יגיד שאין לו מושג איך המחשב שלא נקנה אצלו השפיע על הכרטיס מסך..).

מה אתם אומרים?

הסיבה ששמתי עין על הכרטיס היא שככה "דחפתי" גם יכולות V-IN במקום להשקיע עוד בכרטיס טלוויזיה. יש עוד כרטיסים יותר זמינים בשוק שיתנו לי יכולות דומות במחיר הזה?

פורסם

זה בסדר גמור לקנות את כל המפרט מחנות אחת וכרטיס מסך מחנות אחרת...

בסה"כ קשה למצוא את כל הרכיבים שצריכים במקום אחד.

תנסה למצוא את הכרטיס במקום שקרוב יותר לבית שלך, שבמקרה של תקלה בכרטיס לא תצטרך להסחב עד חיפה.

במקרה שאין לך ברירה אחרת זה לא כזה סיפור גדול לקנות מחנות נפרדת.

פורסם

אני אכלתי הרבה קש בגלל שקניתי כרטיס מסך בחנות בחיפה... הוא התקלקל לי פעמיים והייתי צריך לנסוע עד לשם בגלל שהם לא האמינו לי שהוא התקלקל בפעם השניה. הכי טוב לקנות הכל בחנויות שנמצאות באיזור שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה. זה חשוב לי לשמוע את זה. מכאלה סיטואציות אני חושש.

נראה לי שאפנה את השאלה גם בפורום מפרטים, שאולי יעזרו לי למצוא תחליף טוב לכרטיס הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים