עבור לתוכן

כניסות usb לא פועלות

Featured Replies

פורסם

שלום!

כניסות ה-USB במחשב לא פועלות: ניסיתי להכניס עכבר/דיסק און קי ובשני המקרים לא קרה כלום, כלומר גם הנורה

על העכבר/דיסק און קי לא נדלקה, ולפי מה שאני מבין מזה - אין שום חיבור, גם לא פיסי.

לפני שאני שולח את המחשב לתיקון אני רוצה לדעת האם ייתכן שזה קורה בגלל אי התקנת הדרייברים של לוח האם שקשורים ל-USB?

או שבכל מקרה לפחות חייבת להדלק נורה במכשיר כשמחברים אותו ואם יש בעיית דרייברים הנורה כן תדלק אבל המכשיר פשוט לא יזוהה?

תודה

פורסם

אם לא נדלקת נורה זה אומר שלא מגיע חשמל מהחיבור USB..(הוא לא חייב לזהות אותו אבל הנורה צריכה לדלוק..)..

ואלה הכניסות בנוסף לאלה שיש לך על הלוח..(או שכול הכניסות לא עובדות)...?

פורסם
  • מחבר

זה מחשב די ישן, יש רק שתי כניסות והן 1.1 ולא 2.

אני די בטוח שהדרייברים של לוח האם לא מותקנים, אבל אני לא יכול להתקין אותם כי אין לי עכבר PS/2...

אז אתה אומר שאין מצב שאני אקח את המחשב לתיקון ויגידו לי שזו הייתה בעיית דרייברים?

פורסם

לא חושב שזה מהדרייברים (ותחפש עכבר ישן שמתחבר ליציאת COM)..

יש מצב שאולי שנגעת בביוס (ביטלת את החיבורים)..

פורסם

מהניסיון שלי, לפעמים חיבור ה-USB לא מקבל מתח כשהדרייברים שלו לא מותקנים.

לפני שאתה סוחב את כל המחשב לחנות, תתקין את הדרייברים.

(ועכבר PS2 זאת הבעייה שלך?, אני לא יודע איפה נמצאת החנות ביחס לאיפה שאתה גר אבל לדעתי רק הטירחה בלפרק את המחשב + דלק עד לחנות וחזרה שווה את ה-30 ש"ח שעולה עכבר PS2 חדש)

פורסם
  • מחבר

יש בביוס אפשרות לבטל את יציאות ה-USB?

פורסם

כן.

פורסם

אם תוודא שהבקר USB דלוק ועדיין העכבר לא עובד אולי כדאי גם לבדוק את העכבר על מחשב אחר על מנת לוודא שהוא תקין.

במקרה והבקר USB דלוק ואין מתח בקונקטור USB זה אומר שהבקר "גמור".

אם הלוח באחריות סבבה אם לא אז תקנה כרטיס PCI עם בקר USB.

עריכה:

מאוד נפוץ שאנשים בלי כוונה מקצרים את הפינים של הקונקטור USB וזה פשוט "מזיין" את הבקר USB.

פורסם

איך אפשר לקצר קונקטורים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים