פורסם 2006 במרץ 419 שנים הייאיך בודקים ספק כח למחשב?יש איזו תוכנה או שחייבים לפתוח תמארז וכולי?כמה W צריך בשביל לבנות מערכת crossfire?תודה
פורסם 2006 במרץ 419 שנים אתה מתכוון תמתחים "באמת" או רק הנתונים..אם זה המתחים "במאת" אתה חייב מולטימטר..אם זה רק הנתונים תפתח תמארז צריכה להיות טבלה מפורטת..איזה כרטיסים אתה מתכוון לקנות ..??
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר אתה מתכוון תמתחים "באמת" או רק הנתונים..אם זה המתחים "במאת" אתה חייב מולטימטר..אם זה רק הנתונים תפתח תמארז צריכה להיות טבלה מפורטת..איזה כרטיסים אתה מתכוון לקנות ..??תודה רבהאני לא מתכוון לקנות כרטיסים בקרוב, אני רק חושב על שדרוג הספק בשביל שבעתיד אני אוכל להחליף לCrossfire^^נב : בעסה, אם אני אפתח תמארז תלך לי האחריות ^^
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר כנראה יש לו את המדבקה שאומרת שעם הסרתה אין אחריות... גם לי יש את זה חפיפ... :yelclap:
פורסם 2006 במרץ 419 שנים בקשר ל CrossFire אנחנו בודקים מערכת שכזאת בימים אלו ואני חייב לציין כי ספק מעולה בדירוג של 480 וואט לא הספיק לנו כך שכדאי לך להצפין לכיוון ה 500+
פורסם 2006 במרץ 419 שנים כנראה יש לו את המדבקה שאומרת שעם הסרתה אין אחריות... גם לי יש את זה חפיפ... מזת'ומרת, ואם אתה צריך לנקות אבק ?!?
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר בקשר ל CrossFire אנחנו בודקים מערכת שכזאת בימים אלו ואני חייב לציין כי ספק מעולה בדירוג של 480 וואט לא הספיק לנו כך שכדאי לך להצפין לכיוון ה 500+סבבה תודה רבה.נב : בטוח שאין אף דרך לבדוק תספק בלי לפתוח תמחשב?...
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מחבר בטוח ! יש צורך לפתוח את המארז בשביל זה !בעסה ^^נב : נראה לי שעליתי על רעיון - אני אפנה לחנות שבה קניתי תמחשב, אתן להם מספר הזמנה ונראה אם הם יוכלו לומר לי איזה ספק זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.