פורסם 2006 בינואר 2319 שנים מאיפה הוצאתה את השטויות האלה?זה שהכרטיס מסך שלך מריץ אותו על מקסימום באופן חלק שיבושם לך,כרטיס כמו X800GTO רגיל מריץ את זה על מקסימום באופן חלקאז הכרטיס הזה שהוא הכי חזק בסדרה לא יחזיק ניד פור ספיד על הגדורת מקסימליות?לא נראה לי.
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים יש עוד תוכניות שרצות ברקע בזמן שאתה משחק?תבדוק במנהל המשימות את כמות הזיכרון בשימוש
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים תפעיל את המשחק תכנס למסלול תשחק כמה שניות ואז תלחץ alt+tabתלך משם למנהל המשימות ותבדוק כמה זיכרון בשימוש(זה כתוב למטה בצד שמאל)
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים לי רץ ממש חלק הליבה על 520 זיכרון 590 ורץ חלק בלי קירטוע אחד וגם בלי אובר הוא רץ לי חלק עים הגדרות ממש גבוהות כולל פילטרים
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים סלח לי שאני נדחף לת'רד שלךאבל גם לי יש בעיות עם המשחקנראה כאילו יש לי ארטיפקטים ירוקים כאלה על הבניינים במשחק למרות שהכרטיס לא מתחמםומדי פעם יש לי תקיעה בתמונה ואז זה משתחררהמפרט שלי בחתימההכרטיס על 65-70מעלות במאמץ שזה סביר, המעבד לא מתאמץ יותר מדיי הכל נראה תקין הורדתי PATCH 1.3פשוט משהו דפוק במשחק הזה צריך לחכות לפאץ' שיסדר את זה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.