עבור לתוכן

מעבדי פרסלר 9xx...

Featured Replies

פורסם

שלום.

רציתי לדעת מתי אמור להגיע לחנויות הדור החדש של (Pentium D (9xx שיחליף את סדרת 8xx?

תודה ושבוע טוב.

פורסם

בארה"ב הוא כבר מופיע במחירונים של החנויות

אני מניח שתוך שבוע +- כבר נראה אותם פה ותוך שבועיים הראשונים יגיעו

פורסם
  • מחבר

תודה.

עשית לי את השבוע!!!

יש משהו שיכול לאמת את זה? כתבה כלשהי?

עוד מישהו שמע על זה?

פורסם

לפני שאתה רץ לקנות, אני ממליץ לך להמתין קצת עד שייגמר המלאי של הדגם הישן (דגמי ה 8XX) ואז מחירי דגמי ה 9XX, שנותנים בדיוק את אותם ביצועים אבל מתחממים קצת פחות, יירדו. ככה היה גם עם הוניס - המחיר של מעבדי 939 בעלי ליבת וניס היה גבוה יותר ממעבדים זהים בעלי ליבה ישנה יותר, למרות שהיצרן (AMD) תימחר אותם באותו מחיר, ולמעשה עלה לו פחות לייצר אותם.

פורסם

זה לא נכון ב Winchester => Venice

כי שניהם למעשה זהים פרט לתוספת של ה SSE3 וה SOI

פורסם

ליאור, התכוונתי שכאשר יצא ה E3 חנויות בארץ מכרו אותו בקצת יותר (100-200 ש"ח) לעומת הגירסאות הישנות של אותו מעבד (ליבות ה CG ב 130 ננומטר ו D0 ב 90 ננומטר), למרות ש AMD למעשה הפסיקה לייצר את הליבות האחרות, ועלות הייצור הייתה זהה למעבדים בעלי ליבות DO (הוינצ'סטר) ויותר זולה לעומת ליבות ה CG (הקלוהאמר, שייצורו כנראה הופסק ברגע שיצא הוינצ'סטר).

אותו הדבר לגבי המעבדים של INTEL - סידרת ה 9XX זהה לסידרת ה 8XX למעט מספר שינויים, ובעיקר - הקטנת גודל הטרנזיסטור מ 90 ננומטר ל 65 ננומטר. מבחינת INTEL עדיף להם לייצר את סידרת ה 9XX מאשר את סידרת ה 8XX (אותם ביצועים, פחות עלות ייצור), אך בכל זאת מוכרים אותם בארץ ביותר כסף, ולכן המלצתי לו להמתין קצת, אם הוא מתכנן לקנות מעבד מסדרת 9XX, עד שהמלאי של מעבדי ה 8XX בארץ יירד למחיר שבו סידרת 8XX נמצאת בו.

פורסם

עכשיו הבנתי אותך ואתה צודק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים