עבור לתוכן

צריך עזרה בהגדרת רשת לראוטר 1800HG

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להגדיר כמה דברים :

1. רשת אלחוטית למחשב הנייד אבל יש לי בעיה שאסביר עליה מאוחר יותר.

2.להגדיר שהרשת תהיה עם טווח נמוך ומאובטחת.

3.שיתוף מדפסת במחשב שלי שאליו מחובר הראוטר.

תודה מראש!

פורסם

אני לא רואה פה את השאלה..

אני מציע שקודם תעבור על החוברת שקיבלת עם הראוטר[או שתוריד אותה מהאתר של החברה..] ותראה איך עושים את הדברים שאתה רוצה לעשות..

ואז אם עוד יש לך שאלות או שאתה צריך עזרה במשהו, תכתוב כאן..

פורסם
  • מחבר

קודם כל באמת תודה על שהגבת למרות שההודעה הייתה בתחתית הדף.

במחשב הנייד הייתה לי בעיה בתוכנה של הוינדאוס שסורקת רשתות אלחוטיות קרובות אבל שיחקתי עם ההגדרות, ביטלתי את האפשרות של התוכנה הזו ואני עכשיו משתמש בתוכנה יותר טובה [iNTEL PRO ועוד משהו אחרי הPRO .. לא זוכר פשוט] שאיתה כבר פתחרתי את הבעיה של הרשת האלחוטית.

הצלחתי ליצור רשת אלחוטית מאובטחת עם סיסמה והצלחתי לקשר בין כל המחשבים בצורה טובה כולל שימוש במדפסת במחשב האם.

אך יש לי בעיה קטנה - אני לא מצליח להכנס לקבצים המשותפים של המחשבים השונים אלא אם כן אני נכנס לאיפי של הראוטר ומשם נכנס [וגם שם זה מאוד איטי עד שזה נכנס לקבצים המשותפים ואם]. אני מעוניין בכך שהמחשבים יופיעו בתקיה של "מיקומי הרשת שלי" אך לא מצאתי דרך לעשות זאת, אולי זה בגלל הפיירואלס במחשבים? אם כן, אז אין צורך להסביר לי אין לפתור את הבעיה, אני מעדיף לא לבטל את הפיירואלס ולהשאר עם מה שיש.

תודה מראש!

פורסם

לא חייבים לבטל את הפיירוול כדי לשתף את הקבצים ברשת..אני אישית לא ניסיתי את זה, אני משתמש בפיירוואל של הראוטר, אז הסרתי את הפיירוולים שהיו במחשבים, אבל צריכה להיות אפשרות לאפשר שיתוף קבצים ברשת המקומית בפיירוול..תחפש בהגדרות של הפיירוולס אם זה אפשרי..

אבל קודם תוודא שהמחשבים מוגדרים באותה קבוצת עבודה, שוהגדרת את השיתוף של התקיות כמו שצריך..לפני שאתה מתחיל להתעסק עם הפיירולס..

ניסית גם לעשות כונן רשת משותף? זאת נראית לי השיטה הכי נוחה לשתף קבצים..

פורסם
  • מחבר

איך עושים כונן רשת משותף?

ובקשר לפיירואלס עשיתי שבמחשב השולחני שלי שהוא מחשב האם אין פיירואל [רק נוד 32] ובאחרים יש גם של הוינדאוז גם תוכנה וגם ראוטר. [לא מצאתי שום סיבה למה לנתק אותם ולהשאיר רק אחד].

אני לא רוצה שיוצר משהו כזה שנגיד כונן C:\ במחשב הזה או האחרים שהוא יהיה פתוח לכולם, גם לקראיה וגם לשינוי[זה נקרא כונן רשת משותף?]. אבל אני מעוניין בכך שאני אוכל להעביר את הקבצים במהירות ושתהיה גישה למחשב אחד למחוק דברים מהמחשב השני וכדומה וכאן בעצם הגדרתי בכל מחשב התקיית ה"קבצים המשותפים" תהיה פתוחה לרשת המאובטחת מכל מחשב ברשת וכפי שכבר ציינתי, זה לא עבד.

הכוונה בקבוצת עבודה זה להגדיר אצל כולם ב-"משימות רשת" - "הגדר רשת ביתית חדשה" את אותו שם ? אם כן, עשיתי זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים